Leiyla kérdése:
Milyen karácsonyi ajándékot vennétek a nyolcvan éves nagymamátoknak akinek megvan mindene és nem szereti az édességet?
Figyelt kérdés
Várom az ötleteket!2019. dec. 19. 16:43
1/15 anonim válasza:
Olyan ajándékot vennék neki ami a gyerekkori emlékeire emlékezteti.
2/15 anonim válasza:
De én sajna egyiket sem ismertem. Első vagyok.
3/15 anonim válasza:
Nem tudsz neki összeállítani egy fotóalbumot? Ha be tudsz szerezni régebbi képeket róla vagy a családról, de ha nem, akkor mostaniakat is lehet unokákról, családról. Esetleg vehetnél neki egy digitális képkeretet, amit feltölthetsz képekkel. Az én közel 80 éves nagyim imádja ezeket, a képeknek örül a legjobban.
4/15 anonim válasza:
Azt amit szeret, nyilván ismerném az ízlését. A gyerekkorára emlékeztető dolgok nem biztos hogy jók, mert éppen úgy emlékeztethetik arra is egyre közelebb van a saját halála, és hogy mennyi mindent elvesztett.
5/15 anonim válasza:
Bizonyára fogyaszt recept nélkül kapható (drága) orvosságokat, étrendkiegészítőket...
Vigyétek egyszer magatokkal egy hétvégére valahová (ahová valamikor vágyott, ahol valaha járt és kedves volt neki), vigyétek el színházi előadásra, kiállításra...
6/15 anonim válasza:
Én tavaly egy bekeretezett képet adtam nagymamámnak, amin rajta voltak a gyerekei, unokái, dédunokái és a nagypapám.
7/15 anonim válasza:
-szep nagy csokor virag
-cserepes noveny/virag
-sapka/sal/kesztyu
-egy meleg pulover/melleny
-gyogyfurdo belepo
-egy csomag jo minosegu kave/bor attol fuggoen peldaul mit szeret
8/15 anonim válasza:
Ha az én nagyim lenne, könyveket. Imád olvasni.
9/15 anonim válasza:
Én egy fényképalbumot vettem a mamámnak (nem nyolcvan éves, de idős, tipikus nénike), mert rengeteg régi fotója van, amiket cipősdobozban tart. Ebbe bele tudja majd tenni a legkedvesebb fotóit, és én majd segítek neki a válogatásban, úgyhogy közös program is egyben :) Fotóalbumot, akár fényképekkel tele, adhatsz te is, az időseknek fontosak az emlékek, biztosan örülne.
10/15 anonim válasza:
- Színház- vagy koncertjegyet - de úgy, hogy te is mész vele. Vagy más (több) családtag.
- Elvinni egy jó gyógyfürdőbe
- Múzeumba, egyéb programra
Egyszóval: élményt ajándékoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!