Kezdőoldal » Ünnepek » Anyák napja » Az nem furcsa hogy apukám is...

Az nem furcsa hogy apukám is köszöntötte anyát anyák napját?

Figyelt kérdés
Szedett neki virágot, meg vett neki csokit. Persze mi is köszöntöttűk, csak amikor apa haza ért és ezzel fogadta anyát hirtelen meglepett. Eddig még soha nem tette.
2020. máj. 5. 08:52
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
6%

Ezt a gyökérséget a nők harcolják ki maguknak.

Elvárják hogy nőnapkor és anyák napján is mindenki megköszöntse őket.

2020. máj. 6. 14:54
 22/30 A kérdező kommentje:
Anyám nem harcolt ki semmit, soha nem kér tőlünk semmit. Úgy hogy ne általánosíts
2020. máj. 6. 15:37
 23/30 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem nem furcsa, hanem aranyos.
2020. máj. 6. 15:50
 24/30 anonim válasza:
22%

21es.

Miért lenne gyökérség? Meg mit harcoltunk ki magunknak? A világ legszebb dolga egy gyereket a világra hozni viszont az,hogy mekkora fájdalom arról nem nagyon beszélünk. Az ,hogy mennyit szenvednek a nők azért ,hogy egy párt családdá egy nőt anyává és egy férfit apává tegyen.

A nőnappal meg mi a baj? Olyan nehéz egy napot a nőkre áldozni ,kényeztetni?

Igaz valaki mindennapos kiváltsága 😉

Hisz mik lennénk egymás nélkül? Mit kezdenétek férfiak nélkülünk? Nem jó,hogy vagyunk? Nem érünk meg 1-2 napot ami csak a miénk? 🙁

2020. máj. 6. 15:52
 25/30 anonim ***** válasza:
80%
Anyám pasija is szokta köszönteni anyámat anyák napján. Először fura volt, már megszoktuk. (De azt is hozzá kell tenni, hogy 90%-ig biztosak vagyunk benne, hogy őt a Szíriuszról száműzték ide.)
2020. máj. 6. 21:08
 26/30 anonim válasza:
78%
Én úgy gondolom, ünnepelje, köszöntse mindenki azt az anyát, akit tisztel és/vagy szeret. Ha nekem lenne gyerekem, megajándékoznám a párom, hiszen büszke vagyok rá, mint anyára. A sajátomnak pedig a saját életemet köszönöm.
2020. máj. 7. 13:17
 27/30 anonim válasza:
28%
Az én apun egy ünnepen sem szokót virágot hozni anyunak. Viszont a legváratlanabb pillanatokban volt képes beállítani hol egy csokor virággal, hol egy doboz desszerttel.Vagy spontán össze puszilgatta hogy kifejezze hogy menyire szereti. Ma Ünnepelték a 62.házassági évfordulójukat apa 85,anya 80 éves. Felneveltek 8 gyereket. És mai napig is örülten szerelmesek :)
2020. máj. 7. 15:33
 28/30 anonim ***** válasza:
13%
Az nemcsak furcsa, hanem übergáz is. Azt jelenti, hogy apukád egy sorba rendezte magát a gyerekeivel: azaz a kedves mamád az ő anyjává lett. Én a felesége helyében a fejéhez vágtam, volna, kompletten.
2020. máj. 8. 10:13
 29/30 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem egyáltalán nem furcsa, sőt!
2020. máj. 16. 16:34
 30/30 anonim ***** válasza:
59%
Nem furcsa. Akkor még sok mindent nem tudsz érdekesnek vélhető szokásokról! Én például a születésnapom alkalmából megajándékoztam az édesanyámat az életének utolsó éveiben. Így fejeztem ki a hálámat neki, hogy megszült és gondoskodott rólam erejének függvényében.
2020. nov. 25. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!