Kezdőoldal » Ünnepek » Anyák napja » Az nem furcsa hogy apukám is...

Az nem furcsa hogy apukám is köszöntötte anyát anyák napját?

Figyelt kérdés
Szedett neki virágot, meg vett neki csokit. Persze mi is köszöntöttűk, csak amikor apa haza ért és ezzel fogadta anyát hirtelen meglepett. Eddig még soha nem tette.
2020. máj. 5. 08:52
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
83%
Én is mindig kapok virágot a férjemtol is, mióta anya vagyok. Előtte nem kaptam. Sőt, még az édesanyám is kap a férjemtol virágot minden évben.
2020. máj. 5. 17:39
 12/30 anonim ***** válasza:
81%

Apám is felköszöntötte édesanyámat, amíg éltek.

Van, aki szerint magát az anyaságot ünnepeljük aznap. Persze ez nem jelenti azt, hogy mindenki minden anyának virágot ad, de a közeli családtagokat köszöntheti, ha úgy gondolja. Ez talán túlzás, de egy férj a gyermeke vagy gyermekei anyját szerintem simán köszöntheti. Szerintem. Ebben nem látok kivetnivalót.

2020. máj. 5. 20:41
 13/30 anonim válasza:
73%
Nincs ebben semmi furcsa.
2020. máj. 5. 21:30
 14/30 A kérdező kommentje:
Rendben. Túl van tárgyalva. Van akinek nem furcsa, nekem furcsa mert még sosem volt rá példa.
2020. máj. 5. 21:39
 15/30 anonim válasza:
26%

Szia. Nem ismerem a körülményeket,a családodat. De én sejtek valamit ha még ez eddig nem történt meg. 😏

Nem lehet ,hogy tesó van a láthatáron?

Ez csak egy kósza gondolat volt.

Vagy még az is eszembe jutott persze ezt sem tudom...

Nem most veszítette el a saját anyukáját a mamádat? Bocsi csak ezek jutottak eszembe.

Remélem nem haragszol.

2020. máj. 5. 22:29
 16/30 anonim ***** válasza:
22%

Ohh, dehogynem furcsa .

Vagy jön a tesó, vagy valamit kompenzál.

Ha eddig ilyet nem csinált.

Sőt inkább a második ha anyud is meglepődött.

2020. máj. 6. 05:34
 17/30 A kérdező kommentje:

Nem látszott rajta semmi olyasmi hogy valamit ezzel szeretne kompenzálni.

Meg fordult a fejemben, de ahogy én ismerem semmi rosszat nem tett.

Igazatok van abban hogy van ilyen, mert pár osztálytársam megkérdezem erről és ott is kapott az anyukájuk. Kis tesó meg tuti nem lesz, mert már mindketten a negyvenbe léptek, tudom hogy nem szeretnének.

2020. máj. 6. 08:09
 18/30 anonim ***** válasza:
85%
Az ünnep "anyák napja", és nem "anyám napja". :) Minden édesanya ünnepe. Én olyanokat is felköszöntöttem, akihez nem fűz rokoni viszony. De persze nyilván oda nem társult bonbon meg ünneplés.
2020. máj. 6. 08:40
 19/30 anonim ***** válasza:
9%
Nem lenne fura, de ahogy leírtad, szerintem apád kompenzál... valamit.
2020. máj. 6. 09:04
 20/30 anonim válasza:
80%
Miért lenne furcsa? Nálunk mindig köszönti. Mi is köszöntjük még a mamánkat is, nővérem egyedülálló anyuka, őt is köszöntöm.
2020. máj. 6. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!