Költözéshez milyen ajándékot szoktak adni?
Nővérem és a gyerekei 300km-re költöznek tőlünk. A kicsi ballagásakor lesz megtartva a "búcsúbuli"
És szeretnék nekik valami ajándékot / meglepetést. Ha valaki tudna pár ötlettel segíteni azt megköszönöm.
Mi nemsokára költözünk.
Nem hallottam még róla, hogy szokás lenne ilyenkor ajándékozni, annyira nem is feltétlenül örülnék neki most. Ha valaki mindenképp szeretne valamit adni, biztos hogy IKEA vagy egyéb lakberendezős bolt utalványának örülnék a legjobban.
Gondolom, ilyenkor adja magát a lakberendezési tárgy, kisgép, stb, de ezeket én például jobban szeretném, ha mi választanánk ki magunknak a mi igényeinknek megfelelően.
13-as vagyok
Megkérdezhetném, hogy mi "nem hasznos" a válaszomban?
A többit nem olvasgattam, nem tudom mennyire relevánsak, hasznosak.
Én viszont a kérdésre válaszoltam, kíváncsi vagyok, hogy akkor mi benne a haszontalan.
Bár ilyenkor valahogy sose szoktam indoklást kapni... dedó.
Fából készítik,faliképként árulják elsősorban turisztikai városainkban,ahol a települês főbb jellegzetességét ábrázolja,valamint a település neve rajta.
Már csak azt kell eldönteni,hogy azt kapja ahonnan elmegy vagy azt ahova érkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!