Miért nem köszöni meg az ajándékot?
Bátyám messze lakik tőlünk, 2 gyereke van. A szüleim szoktak járni hozzájuk, és velük szoktam elküldeni a gyerekeknek az ajándékait. Mindig sok játékot, divatos ruhát kapnak, semmiből nem a bóvlit veszem és olyasmit szoktam, aminek tudom, hogy örülnek, és mindezt szépen becsomagolva.
Én sosem kapok tőlük semmit szülinapra (sms-t se), de nem is várom el, hisz felnőttek vagyunk. De az azért kicsit kifogásolható, hogy az ajándékokat meg sem köszönik, még egy email se jön, semmi. Nem egyszeri a probléma, 10/8-szor így van.
Ha ezek után nem vennék semmit, az szemétség lenne a részemről?
Köszönöm a válaszokat.
Nem, anyámék nem csinálnak ilyeneket, visznek ők is.
Nincs ebből harag, én ritkán szoktam menni és ők is ritkán jönnek, össze-vissza dolgozunk, nem 5+2 munkarendben.
Igen, szerintem is a legegyszerűbb megoldás a legkézenfekvőbb. Egyszerűen nem érdekli, hogy mi illik. A gyerek örül, neki ez a lényeg, és egy fillérjébe sem került. Nem mintha telne rá...
Akkor ennyi, költekezés befejezve, büszkén vállalom a szemét rokon szerepét, aki nem ad semmit a gyereknek.
Köszi a hozzászólásokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!