Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mit tennétek az ajándékcsomagb...

Mit tennétek az ajándékcsomagba egy újdonsült szülőpárnak?

Figyelt kérdés
Ismerősnek (főnök) most születtek kisbabái. Az ő csomagjuk már meg van, viszont nekik is bele kellene valami kisebb ajándékot csempészni. Nem ismerem igazán őket, és a személyes segítséget sem tudom így felajánlani, de valami relaxálós csomagra gondoltam. Ti örülnétek annak? Anyuka és apuka is otthon van (munka megengedi). Mondjuk valami természetes fürdős, kényeztetős szett? Csoki, bor kizárva, a másik ajándékozós csapat is azt ad. Masszázskuponok jók, de nem bízok ezekben (nehéz időpontot foglalni, és mire el tudnak menni, biztosan lejárnak).
2018. okt. 16. 12:33
 1/2 anonim válasza:
Én az ilyen fürdős kenceficéknek biztos örülnék. Szerintem ez jó ötlet.
2018. okt. 16. 16:39
 2/2 A kérdező kommentje:
Megvettem közben közösként. Van benne vmi speckó arcmaszk, szeretet fürdósó, lazítós és baba müködése vicces könyv. Melléirtam, hogy énidö és jokedv anyának és aoának.
2018. okt. 16. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!