Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülésznőnek szánt ajándékcsom...

Szülésznőnek szánt ajándékcsomagba ti mit raknátok? (többi lent)

Figyelt kérdés
Ha pénzt is akarok adni azt is beletegyem a csomagba vagy külön adjam?
2013. ápr. 24. 12:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Kávé, bonbon, esetleg valami kisebb kiszerelésű szeszes ital, vagy virág. A pénzt én beletenném egy borítékba, és a csomag közé raknám, együtt adnám oda, nem külön. a borítékra ráírnám hogy köszönjük, vagy ilyesmit.
2013. ápr. 24. 12:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Kávé, tea, bonbon, édességek, tusfürdő, dezodor. Ilyen nagyon általános dolgokat. A pénzt is az ajándéktasakba tettem (nem szülésznőnek) borítékban volt, de úgy, hogy kilógott és rögtön észrevette.
2013. ápr. 24. 12:57
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Ti szoktatok kapni ajándékokat? Ti tényleg örültök valami rissz rossz csokinak, vagy teának, föleg ha utáljátok a teát vagy kávét?

Ha pénzben egyeztetek meg akkor pénzt adjál.

Ha semmiben akkor is pénzt adjál.

Ha nem felkért csak ügyeletes akkor meg egy nagyon jóminöségü bombont adjál neki. pl lindt, merci vagy ilyesmi ami ehetö is, és nem a kukában fog landolni.

Alkoholt semmi esetre sem, a nök nagytöbbsége nem szereti az alkoholt, még férfinak is nehéz eltalálni mi is a legjobb.

2013. ápr. 24. 13:06
 4/8 anonim ***** válasza:
Én sem értek egyet bonbonnal, kávéval, mert úgysem azt eszi, issza, amit vesztek, tök felesleges !Alkoholt nőnek sose vennék. Pénznek fog amúgyis a legjobban örülni.
2013. ápr. 24. 13:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem egészségügyben dolgozok, de szoktam kapni az ügyfeleimtől bonbont (amitől a hátamon feláll a szőr)! Tele vele a padlás, folyton kidobom mert lejár.... Szóval én nem adnék ilyesmit! Magamból kiindulva még egy cserép virágnak is jobban örülnék. Ha meg akarod hálálni és pénzt is akarsz adni adj egy cserép virágot, aranyos kis köszönő képeslapot egy borítékba és a pénzt. Ha pedig ragaszkodsz az ajándékcsomaghoz, akkor én nem raknám bele a borítékot vagy ha igen akkor nagyon észrevehető helyre mert lehet, hogy később új gazdára talál :)
2013. ápr. 24. 13:12
 6/8 anonim ***** válasza:

Azért nem mindegy, hogy az ember kitől kapja az ajándékot. Ilyen esetben igenis jó az ilyen ajándék plusz a pénz!

Mégsem vehet neki egy e-book-ot vagy nadrágot vagy táskát. Hisz nem ismeri annyira jól!

Ha a páromtól vagy anyámtól vagy a barátnőimtől kapnék általános ajcsikat, megsértődnék.

2013. ápr. 24. 13:14
 7/8 A kérdező kommentje:
A szülésznőm fogadott, gondoltam egy nő talán jobban értékeli az ajándékcsomagot, pénzről nem beszéltem vele, de lehet hogy kellemetlen lenne csak a borítékot átvennie. dokinak én se adnék mást csak pénzt.
2013. ápr. 24. 14:48
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem meg a cserepes virágtól áll fel a szőr a hátamon, a legtöbb nagyon csúnya, tele van bogárral és úgyis kidöglik mind. Szóval szerintem virágot ne.

Én irodában dolgozom, a csomag azért jó, mert ha van is benne olyan, amit én nem szeretek (pl kávé), akkor azt bedobom a közösbe és mindenki örül.

2013. ápr. 24. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!