Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miket kell egy első gyermekes...

Miket kell egy első gyermekes szülőpárnak megvenni a kisbaba számára? És az anyukának?

Figyelt kérdés

14 hetes leszek kedden, ezért lenne jó már elkezdeni gondolkodni, hogy szépen apránként meg tudjunk venni mindent neki.

Sajnos nem nagyon kapok semmit a rokonoktól, és így sokba fog kerülni a vásárlás, de a babáért mindent :)

köszönöm

2010. júl. 4. 11:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

babakocsi kiságy bababútor babaruha cumi cumisüveg autósülés babahordozó kiskád pelenka :D:D

11L

2010. júl. 4. 11:37
 2/9 anonim ***** válasza:
Huh, rengeteg minden kell, hosszú lenne itt felsorolni, viszont ha beírod google-be, hogy kelengyelista, sok okosságot találsz.
2010. júl. 4. 12:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Popsitörlő,textilpelenka,hajkefe,körömvágó olló,fülpuci,orrszivó,törölköző,body,rugi,zokni,sapka,overál,harisnya,mellszivó,hálózsák,lábzsák,pólya,neked betét a kórházba,hálóing,szoptatósmelltartó,mellbimbó ápoló krém,krém striák ellen,
2010. júl. 4. 12:11
 4/9 anonim ***** válasza:
A védőnőtől kapsz egy "Várandós kismamák tanácsadója" című kiadványt, abban szépen le van írva minden!
2010. júl. 4. 13:59
 5/9 anonim ***** válasza:

[link]

Ez a korházi csomagban segít majd, ha gondolod mentsd el, mert ez még odébb lesz.

Kell venni babaágyat, babakocsit, hordozót ha nincs a kocsihoz, én vettem játszószőnyeget, meg pihenőszéket is de ezzel a kettővel még ráérsz később is. Pelenkázó aztal, rá matrac, fürdetőkád, mellszívó, de az is ráér még. Én vettem légzésfigyelőt is, orrszívót, fülpiszkát, pelenka, popsitörlő, ruhák, ami nagyon fontos elsőnek az az a ruha amiben el akarod hozni a kórházból. Hirtelen ennyi jutott az eszembe. Ja és én mindent használtan vettem, és gyönyörű dolgok nem is látszik rajtuk, hogy használtak és fele annyiba került így minden. Ja és játékok én pl. vettem zenélős forgót a kiságy fölé azt már most is használjuk, ha nyugtalan azt hallgatjuk:) 38hkm

2010. júl. 4. 15:15
 6/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, amit kifelejtettem, rácsvédő, baldachin, takaró, törölköző, pléd a babakocsiba, hálózsák.
2010. júl. 4. 15:19
 7/9 anonim ***** válasza:

Innen szoktam puskázni én is:

[link]

Jó babavárást!

19hkm

2010. júl. 4. 16:01
 8/9 anonim ***** válasza:

2 napja tettem fel én is ezt a kérdést...

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Nézelődj a neten,írd be,hogy babakelengye. A fenti linken még tippek is vannak. Sok sikert és jó babavárást!:)

2010. júl. 4. 16:15
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aranyosak voltatok, hogy segítettetek.
2010. júl. 5. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!