Ma van barátom születésnapja. Anyák napja miatt kell vinnem valamit az anyjának is?
Figyelt kérdés
2018. máj. 6. 12:39
2/9 anonim válasza:
Nem. A barátod dolga felköszönteni az édesanyját.
3/9 anonim válasza:
Nem kell, de a fiam barátnője küldött nekem 3 tábla csokit, ő nem tudott ma eljönni hozzánk, igaz neki már nincs édesanyja, akit felköszöntsön, évekkel ezelőtt meghalt.
Ha már régóta együtt vagytok egy szál virágot szerintem vihetsz neki.
4/9 anonim válasza:
Viragot, csokit nyugodtan vihetsz. De nem szoktal, mikor odamesz?
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor egy szál virágot kap. Anyáknapján még nem voltam ott, karácsonykor természetesen kapott mindkét szülő valamit, de amúgy nem szoktam vinni.
2018. máj. 6. 13:37
6/9 anonim válasza:
Ne Anyaknapjara vidd, hanem mint vendeg a haziasszonynak.
7/9 anonim válasza:
Nem, de ha mégis viszel neki, nagyon bevágódhatsz nála :)
8/9 anonim válasza:
Miert kellene neki vinni allandoan ha odamegy valamit? Most anyaknapja volt nyilvan orult neki ha vitt egy csokit vagy viragot de allandoan nem kell akarhanyszor odamegy
9/9 anonim válasza:
Nem racionális a születés-névnapok vagy bármi egyéb évente ismétlődő dátum/esemény ünneplése!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!