Milyen ajándékoknak örültök és milyeneket utáltok kapni?
Minden korú és nemű ember írjon.
Én 19 vagyok és lány. Nagyon szeretem a PC-s dolgokat. De utálom a ruhákat, ékszereket, tusfürdőket, meg a sminkes dolgokat. Sajnos az utált listából kapok minden ünnepre és a szeretett dolgokból soha, hiába mondom.
Nekem már a koromból adódóan a hasznos dolgok jönnek be. Szeretem a konyhai hasznosságokat, de mindenek előtt az olyan dolgokat, amik kicsit különlegesek, nem hétköznapiak.
Különleges eszközök, növények,ritkaság könyvek,kuriózum élelmiszerek,egyedi ruha kiegészítők, iparművészeti dísztárgyak..stb.
56/N
Változó, általában minden szülinapo/névnap/karácsony előtt készítek egy listát, hogy miket szeretnék.
Nincs bajom azzal, ha valaki kozmetikumot vesz, csak akkor kérdezze meg előtte, hogy milyet szeretnék/milyet használok. Mert vannak bevált márkáim, de pl. a drogériás cuccokat nem szeretem, sosem használom el.
Ugyanez igaz a ruhákra, ha olyat kapok, ami illik hozzám és a stílusomhoz, akkor szívesen hordom és örülök neki. De annak nem látom értelmét, hogy kapjak valamit random és utána a szekrény mélyén porosodjon.
22/N
Utoljára gyerekkoromban kaptam olyan ajándékot aminek nem örültem, például gyerekként ha ruhát kaptam játék helyett. Ma már többnyire azt kapom aminek örülni is tudok.
Persze vannak dolgok amiknek jobban, van amiknek kevésbé örülök.
Pénzt nem szeretek kapni, de szerencsére nem gyakran szoktam kapni és nem is tartom túl személyes dolognak. valamint szerintem kifejezetten bunkóság pénzt kérni, vagy megmondani hogy "figyu már,amit rám költenél inkább add oda kp-ban"... legyen szó családtagról vagy barátról.
Amit szeretek kapni, hasznos dolgok a lakásba,mivel már külön élek,(legutóbb egy kenyérpirítónak örültem) illetve ha valaki kicsit többet akar "befektetni" akkor drága parfümök, sminktermékek, mivel drogériában nem vásárolok. Ruhát csak anyukámtól kapok, olyan semleges dolgokat amiket tuti el lehet hordani, nem szokott nagyon mellélőni. :) Ezen kívül könyveket, illetve a cicámnak bármit :)
Amit utálok: giccsek, pl hűtőmágnes, vagy valami idióta figura, "dísztárgy".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!