Milyen ajándékoknak örültök és milyeneket utáltok kapni?
Minden korú és nemű ember írjon.
Én 19 vagyok és lány. Nagyon szeretem a PC-s dolgokat. De utálom a ruhákat, ékszereket, tusfürdőket, meg a sminkes dolgokat. Sajnos az utált listából kapok minden ünnepre és a szeretett dolgokból soha, hiába mondom.
Ruhákat én sem szeretek kapni, de gyakran kapok sajnos olyanokat,amik nem tetszenek, eléggé válogatós vagyok öltözködés terén..
Tusfürdőből ha valami különlegesebbet kapok annak szoktam örülni.
Sminkelni nagyon szeretek, ez a hobbim is így ez nyerő nálam.
Pc nem, de Xbox-hoz valami színen olyan amivel le lehet nyűgözni, de összességében a hasznos ajándékokat szeretem, a kütyüket, tárgyakat, giccses akármiket nem nagyon tudom értékelni..
23L
bögrét, kis porcelán figurákat és egyéb porfogót utálok kapni. Tusfürdők, testápolók mindig jól jönnek, a csoki pedig semleges. Hirtelen ezek jutottak eszembe ha sulis társakra/ munkatársakra gondolok.
A családom általában tudja mit szeretnék(cipő, ágyneműhuzat, növény), ha mégsem akkor pénzt kapok vagy utalványt ami ugyancsak jó.
A hasznos dolgok jól jönnek (évek óta nem vettem tusfürdőt, de ruhát se nagyon, fehérneműt kivéve. anyós kiváló érzékekkel ad ilyesmiket, nekem bezzeg halvány fogalmam sincs az ő ízléséről és szükségleteiről, úgyhogy én csak édességet adok. egy cukorbetegnek az is trükkösebb).
Italt és csokit is szívesen fogadok, bár nem akármelyik fajtát.
Nem sminkelek, parfümöt kapok néha, az sok év, míg elhasználom, mert azt sem szoktam. De elfér.
Koponyákat szeretek kapni és papírt, rajztömböt, jegyzetfüzetet, ceruzát, tollat :)
Koponyában nem vagyok válogatós, de a szépen kidolgozott, realisztikus emberi koponyák a kedvenceim (ha már senki nem ad nekem illegális valódi koponyát, az lenne a legjobb. nekem van egy, de a fejemben, ami nem olyan, mintha rendesen látnám s amúgysem elég szép). A kőből, fából kifaragottak is bejönnek, de a díszes fémkoponyák és a közkedvelt koponyás shotospoharak és whiskytartó is.
Egyszer egy csinos pendrive-ot kaptam (nemcsak szép volt, de nem járt le róla a kupakja, hogy elveszítsem), az is jó, de több nem kell.
Most karácsonyra többek között egy halom macskaeledelt kaptam, örültem annak is, hát még a ciccek :) Csak szűk családi karácsony van, de flancos dolgokat sosem ajándékozunk. Azért ez meglepő volt, tavaly egy üveg kávélikőrt kaptunk, igen finomat.
A virág az, amiben válogatós vagyok. Bizonyos fajta rózsákon és cirkás szegfűn kívül nem sok jöhet szóba. Cserepes virág nem jó, csak bajnak van és a legtöbb úgyis kihal. A legénypálma mindent kibír, de már van 2, kaktuszt még kaphatnék, ha kicsi és csinos, kontrasztos tüskéje van.
A szép dolgokat kedvelem, így nagyon szép bögre, kő, doboz, akármi az okés, csak nagy ne legyen, mert nem tudom hova tenni (2 magas polcosszekrény kövem van).
Érdekes plüssök is jók, pl. denevér, kígyó, dinoszaurusz...
Igazából szinte végtelen a lista, sok dolog érdekel.
Sokszor kaptam könyvet ajándékba. Ha ételről szól, de nem szakácskönyv csupán, hanem egy nép kultúráját, esetleg művészetét is érintő elegáns album, na az remek ajándék nekem, eddig kétszer sikerült ilyet kapnom, az egyiket magamtól.
Szeretek:
könyveket (de ami tényleg érdekel) ,rajzos dolgokat, ‘élményeket’, utazásokat, mozi/koncert jegyek és minden más amit szeretnék és még nincs, gyertya, ékszer , vmi személyes
Nem szeretek: pénzt kapni és olyan ajándékot amin látszik hogy csak bementek a boltba es az elso dolgot amit megláttak azt hozták el.
14/l
Olyat szeretek kapni, ami fogyasztható, különleges étel, ital, sütemény, csokoládé.
Amit nem szeretek kapni: könyvek, lapok, dísztárgyak, semmit, ami halmozódik és 10 év alatt betelíti a lakást, esetleg, ha megszabadulok tőle, akkor rákérdeznek, hogy megvan-e még.
Én igazából tényleg rengeteg mindennek örülök, a legkisebb, legjelentéktelenebb dolgoknak is, sokszor csodálkoznak, hogy "ennyire örülsz ennek a kis semminek?"
Nagyon szeretem a cuki kis dolgokat, malacrajongó vagyok, szóval bármi jöhet, ami malacos. Rajzos cucc mindig jól jön, és könyvet is szeretek kapni.
A ruha kicsit necces, elég nehéz nekem való ruhát találni, fura ízlésem van. Smink, szájápoló, bőrápoló is szuper ajándék nekem, mindig ki van száradva a szám/bőröm.
A csokinak, különlegesebb édességnek mindig örülök.
Nincs bajom a bögrékkel, kaptam már pár nagyon királyat, de az a baj, hogy minden évben kapok legalább 2 alkalomra valakitől, és már egyszerűen nem tudom őket hova tenni... a konyhaszekrény tele van, a polcok tele vannak, mindenhol bögrék vannak, persze kidobni vagy elajándékozni nem akarom őket, mégiscsak ajándékba kaptam, meg van amelyik tényleg szép.
Sokkal jobban szeretem a használható ajándékokat. Vagy ami elfogy. Parfüm, csokoládé, szépítkezős cuccok, utalvány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!