Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Szerintetek ezeknek az ajándék...

Szerintetek ezeknek az ajándékoknak fog örülni a barátnőm karácsonyra? (Lent)

Figyelt kérdés

A barátnőm 14 éves én 15 9hónapja vagyunk együtt szóval elég jól ismerem!

Már elég sok ötletből kifogytam

Ezekrt vettem, készítettem: egy szivecske alakú hógömb amit készíttettem közös képpel, Olaf plüssfigura a Frozen ből (Imádja!) egy szép ezüst nyaklánc (ezt hétfőn veszem meg) és csimáltam neki szivecskés fürdőbombát

Szerintetek fog örülni?

Köszönöm a válaszokat

2015. dec. 19. 10:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez sok lenne, mármint nem várnék el ennyi mindent. Ez 3-4 karácsonyra elég. Meg ezek nagyrészt porfogók, én inkább a hasznos dolgokat szeretem. A fürdőbombának örülnék a legjobban, mert az saját készítésű, és még haszna is van.

Kár, hogy nem én vagyok a barátnőd, és valószínűleg a többi válaszoló sem az, és nem is ismerjük őt.

2015. dec. 19. 12:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is sok, főleg 14-15 éves korban. Egy ilyen plüssfigura többezer forintba szokott kerülni, gondolom a szép ezüst nyaklánc sem olcsó...

Ő is költ rád ennyit? Van rá pénze? Mert ha nem, és ő kisebb ajándékokat ad, kellemetlen helyzetbe hozhatod.

A felsorolt ajándékok jók, de szerintem elég ezekből kettő, a többit hagyd meg szülinapra/névnapra/évfordulóra. Szerintem a fürdőbomba legyen benne, az ötletes, te készítetted és még használni is tudja. :)

2015. dec. 19. 12:28
 3/5 anonim válasza:
100%
Szerintem is sok, ami már megvan, azt add neki oda, az ezüstlámcot meg szülinapjára:)
2015. dec. 19. 13:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem túlzás. Nem örülnék ennyi dolognak egyszerre, főleg ha nem tudnám viszonozni. Egy szép ezüst láncnak örülnék ezekből a legjobbnak, az sem 1000 ft-ba kerül.
2015. dec. 19. 15:02
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

Megegyeztünk 3+1 ajándékban és nagggyából a nagyságukban is

Igen ő is költ rám ennyit

2015. dec. 20. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!