Srácok! Ti férfi szemmel mennyire örülnétek a következő ajándékoknak karácsonyra?
Figyelt kérdés
A párom szereti a kínai motívumokat, ezért találtam neki egy lampiont amin kínai sárkány és írás látható. Találtam jing-jang-os gyertyát. (a gyertyákat igazából szereti,ezért gondoltam örülhet neki) Imádja a colát...és utálja az aprópénzt. Találtam egy colás perselyt. Gondoltam ebbe dobhatná az aprót. Aztán ha sok lesz elkölti. Meg persze parfüm, vagy arcszesz. Szerintetek?2013. nov. 4. 18:34
2/10 anonim válasza:
Nem tudom mit mondjak ezekre. ÉN egy flexnek és egy láncfűrésznek örülnék, egy olajos rongyba csomagolva.
3/10 A kérdező kommentje:
Nyílván te másnak örülnél, ezért írtam le, hogy Ő miket szeret. Ezek alapján kellene véleményt mondani, hogy szerintetek örülne-e.
2013. nov. 4. 19:08
4/10 anonim válasza:
Nézd, minden férfinak megvan a maga hobbija, és az hogy minek örülne. Ha a párod szereti ezeket a dolgokat akkor lepd meg vele. Engem világgá tudnál zavarni ezekkel a giccses dolgokkal.
Ezért nincs is értelme ennek a kérdésnek. Ha a párod örülne neki akkor jó.
Ne a mi véleményünk számítson.
24/F
5/10 anonim válasza:
Ha szereti,akkor biztosan. De ne vidd túlzásba,mert akkor jövőre mi lesz? És nem ajándékozási verseny,mert ha ő "csak"egy kis semmiséget vesz,ha vesz egyáltalán,akkor meg a prücök.
6/10 anonim válasza:
Igen, szerintem is értelmetlen a kérdés. Te ismered, neked kell tudni, hogy örülne-e ezeknek.
Ezek nem általános dolgok, ebbe senki nem fogja tudni beleélni magát, akinek nem ez a "hobbija".
7/10 anonim válasza:
Biztos fog neki örülni, ha szereti az ilyeneket, de szerintem nem kéne ennyi apró kacat egy karácsonyra.
8/10 Bukor Peti válasza:
én élek halok a gyertyákért. a parfüm meg az arcszesz, azok is kegyetlen jók :-) nagyon jó választások!
9/10 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon sok ajándék és értelmetlenek is, ha bántó akarnék lenni, azt mondanám, hogy vackok. Annyi pénzből, amennyit ezekért fizetsz, már vehetsz egy normális, nagyobb, értékesebb ajándékot. Itt nem arról van szó, hogy kinek mi a hobbija, mert én is imádom a kólát és utálom az aprót, de nagyon nem örülnék annak, amit leírtál.
10/10 anonim válasza:
Kreatív az ötleted,de azért megfordult a fejemben mi lesz veled,ha 30 éve együtt lesztek,ha már most gondban vagy?Ezt nem bántónak szántam,32 éve vagyok a feleségemmel együtt és még most is sikerül meglepni(de lehet,hogy "csak"megajándékozni)egymást!Ha szeret úgyis örül,és az olajos rongyos flexes választ imádtam,az fickós!!Szép napot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!