Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Milyen a parom ajandeka?

Milyen a parom ajandeka?

Figyelt kérdés

Vettem neki ilyet :

[link]

Mert a kedvenc kosarcsapata a Cleveland.

[link]

Mert szereti a Jordant es nincs szegenynek jo sapkaja.

Meg egy agynemugarniturat vettem meg neki.

Plusz holnap meg szeretnek venmi egy kisebb fotoalbumot amibe igy belelehet tuzogetni a kepeket es melle irnek par mondatot mindegyik kep melle.

Beletennem a kollegait,baratait,rolunk kozus kepet,az allatairol.

Ez Last minute otlet.

Nem elnek a szulei,es nem igazan unnepelte a karacsonyt miota meghaltak,mert ilyenkor erzi magat a legmaganyosabbnak.

Szerintetek?

Tul fantaziatlan?

21/L

2017. dec. 22. 21:19
 1/7 A kérdező kommentje:

Vagy valakinek van valamilyen kreativ otlete amit holnap me eltudnek kesziteni?

Barmilyen szemelyre szolo.

2017. dec. 22. 21:22
 2/7 A kérdező kommentje:

Meg*

Szemelyes*

Valamiert nem tudok fogalmazni :D

2017. dec. 22. 21:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nagyon jo ajandek, ennyi boven eleg lesz.:)
2017. dec. 22. 21:31
 4/7 A kérdező kommentje:

De nem tul szemelytelenek?

Tavaly az exetol tok hasznos dolgot kapott. Imad meccsekre jarni es a kedvenc csapatanak a meccseire kapott feleves berletet.

En eltorpulok emellett :/

2017. dec. 22. 21:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Jajj hát nem az a lényeg, hogy mit, hanem hogy kitől :)
2017. dec. 22. 21:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Jó ajándékok, de ha valami igazán személyeset szeretnél, akkor lenne pár ötletem. Viszont ehhez jobban kell ismerned a párod.

Tölts meg egy szép üveget cetlikkel, amikre olyan dolgokat írsz, amiket szeretsz benne. Az üveget felcímkézheted "X dolog, amit szeretek benned", vagy valami ötletesebb szöveggel. A cetlikre pedig próbálj minél kreatívabb dolgokat írni, ne a legáltalánosabbakat. Minél különlegesebbek, minél inkább magára ismer bennünk, annál jobb. Szerintem az az ajándék lényege, hogy aki kapja, érezze, hogy róla szól.

"Kuponokat" is készíthetsz neki, amiket veled válthatna be. Például reggeli, masszázs, vagy bármi. Itt is a kreativitás a lényeg.

2017. dec. 22. 23:34
 7/7 A kérdező kommentje:

Basszus....:) Ha hiszed ha nem pont ezekre gondoltam.

De teljesen ezekre. Facebookon a kezzel keszitett karacsonyban lattam oket :)

2017. dec. 22. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!