Első közös karácsonyunkra mit vegyek a 25 éves páromnak?
Hány éves vagy?
Én is tanulok még de sose álltam úgy a szüleim elé hogy kéne pénz mert ajándékot akarok venni.
Igaz hogy tőlük van pénzem, de én azt gyűjtöm amit kajara adnak, és ha mamamtol, papontol, keresztszülőktol kapok azt is elrakom. Azért egy kicsit másabb mintha kérnek. Mert ezt minden szülő szerintem adja a gyerekének, csak én nem koltom el, de nem is ehezek, szomjazom. De te hogy kérsz tőlük? Nem rossz,(?) mert én nem tudok kérni, pedig eléggé jó helyzetbe vagyunk, mert külföldön dolgozik apum. Én inkább osszegyujtom, mert az egy fokkal masabb.
De amúgy a kérdésedre a válaszom:
Szerintem a fotó album is jó, én is adtam azt már a páromnak és nemrég képeket is hogy tudja bele rakni, a szokásos parfümöt is (azt mindig kap pluszba), italt is (pedig ő sem iszik mindig, csak nagyon neha, de azért jól esik neki és ha ugyvan akkor van ital és ő is gyűjti= ő mondta)
Lehet csináltatni amúgy olyan italt is amibe graviroznak, az is szép ajándék, dísznek szerintem jo.
Ha cigizik akkor gyujto és bele is lehet gravírozás.
Tustfurdo aminek a kulsejen ti vagytok/ő, dátum mellé pl.(Rossmannba is lehet csináltatni, tesóm olyat adott már a baratjanak)
Nyaklánc, karkötő is jó, én már adtam a barátomnak- bár csak ezüstöt mert arra volt pénzem.(ő aranyt, de már dolgozik és jóval drágábban volt, neked is azt ezüstöt ajánlom inkább)
Az óra is jó ajándék, kaptam már tőle azt is, én is azt tervezek neki legközelebb, csak nem tudom milyet meg(ő Dániel Klein-t vett)
Ha kezd noni a szakálla pl és nincs meg neki szakáll vágója akkor az is jó.(olyat is akarok, mert hiába 21et betöltötte már meg csak most kezd lenni neki.)
Ha van hobbija akkor azzal kapcsolatos is.
Törölköző amire rá van írva pl. Legjobb pasi, stb. (Én olyat is adtam már, örült neki nagyon)
Párnát a kepetekkel, pólót.
Ha van amit nagyon szeret pl. autó mint a tesóm barátja akkor vehetsz neki olyan pulcsit, pólót, kulcstartot.( Ők a bmw-t imádják, szóval nekik majd karácsonyra egy olyan szettet akarok, és egyformát)
Kulcstartot is, nagyon sok féle van( névvel, vagy hogy barátomnak, szerelmemnek, én a tesomtol kaptam egy hugicámnak feliratost, szóval nekem sokat jelent pedig csak kulcstarto)
Serleg, bögre(varázs vagy mi a neve, ha meleg megy bele akkor látszik a kép, írás, nagyon szép, olyat is kaptam és jobb mint a drágább ajándékok), kristályos fotokeret, vagy szíves is jó. Kepetekkel, dátummal.
Nagyon sok minden van, én már a barátommal ebbe a hónapban leszünk 3ev 6honaposak. Így már alig tudunk venni valamit, és szerintem a férfiaknak nehezebb, főleg ha nem nagyon szoktam inni, nincs úgy hobbijuk(enyém ilyen, szóval mindig nagyon sokat gondolkozok rajta)
Ja, és kis dísztárgyak is jók szerintem.
Bocsi hogy ilyen sokat írtam, imádok beszélni amúgy🤣, főleg magunkról 🤣
Az elejét meg nem bantasnak írtam, ne értsd félre.
Megint előző vagyok🤣 mióta vagytok amúgy együtt?
Amúgy én 17 eves vagyok, a párom 21.
Én 16 párom 25. Most leszünk néhány nap múlva 3 hónaposak. Elég jó anyagi helyzetben vagyunk. Cégünk van. Én nem kapok zsebpénzt, nálunk ha kérünk, kapunk (persze normális keretek közt, senki nem szórja a pénzt)
Szakálla van elég rendesen, de olyat már kapott, azt nem akarok neki. A BMW-hez gondoltam már neki egy ajándékra, azt már meg is rendeltem. Alkoholt egyáltalán nem fogyaszt.
Bónusz brigádon tök olcsón vannak két személyes éttermi alkalmak! X fogásos vacsorák, vagy más gasztronómiai programok! Szerintem nézz ott körbe :)
Én karácsonyra pl páromnak onnan versenyautó teszt vezetést adok. Imádja az autókat.
Nyakkendő, óra stb.
Nem minden pasi szereti.
Ahogy bizonyos ékszereket a nők se.
Mindig valami sablon embernek nézik az emberek a másikat.
Egy rendes ajándék személyiség függő.
Szivem, neked pedig ismerni kellene a párodat. Ha te is azt kérded "mit adj", szerinted mi idegenek rendes ajándékot választanánk a kedvesed számára?
Az más ha pl a hobbijával kapcsolatos dolgot kérdeznél, mert egy adott témán belül egyszerűbb lenne.
Pl párom szeret gépen játszani s amikor említette, hogy haldokol a videókártyája, mondtam neki: kipótlom ajándékként.
Vagy pl láttam szét jött cigitartó doboza - egyértelmű volt.
Nézz körbe, nézd őt is, mi is az amit használ és kell neki vagy fogyóban van.
Az nem lenne senkinek se jó ha pl te "kidobod" a pénzed az ajándékra, amit jópofiból az emberek nagy része elfogad mosolyogva s megköszöni, majd tovább adja/ott porosodik valahol.
Én párommal egy kis nasi vagy vacsi/séta mellett megbeszéljük, mert egyet értünk azzal, ha már veszünk valamit, ne potyára.
Ha meg megvan a fix ötletünk vagy rájöttünk, mit akar a másikunk csak annyit reagálunk: Megvan az ötlet ;)
(5éve együtt)
24/N
Hát akkor miért írtad hogy nem több 10ezres tételre gondolsz, ha van penzetek?
Mi se zsebpénzt kapunk, csak kajara a suliba de viszünk itthonról is. Csak hogy hiába jól állunk mi is anyagilag szegyenlek kérni ajandekra🤣
Amúgy vannak jó BMW-s cuccok, és elmehettek hotelban is akár kikapcsolódni, wellnessezni, pihenni és olyan helyre ahol eltudtok menni szétnézni,kirándulni. Vagy van vezeteses ajándék hogy forma1es autóval, lamborghinivel, ferrarival stb. Szerintem eléggé jó ajándék férfinak, ha igazán férfias.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!