Hol tudok párnát csináltatni a páromnak? Fényképpel és felirattal?
Régebben én az ajandekkiraly.hu-n csináltattam hasonlókat, de valami lehet velük, mert az oldal nem megy. De ha az interneten beírod, biztos dob ki a gugli még más ajándéktárgy készítő oldalt.
Az első kettőnek üzenem, hogy mennyenek vissza a kocsmába meccset nézni és fingani, aztán majd ha felnőnek örülni fognak neki, mert nem giccses, és nem ezt kérdezte a kérdező. Ha nem tetszik a dolog (szíved joga) és nem tudsz segíteni a kérdezőnek akkor inkább ne írj semmit.
34/F
Koszonom utolso. :)
Igen, akinek nem tetszik, ne írjon es amugy is lanynak lesz.
Friczy, tudod, az adjonisten arányban áll a fogadjistennel.
Azt bajosan nevezném segítésnek, hogy keress a guglin. Egy halott weboldal megemlítésén kívül pontosan ezt tetted, mégis, mivel segítettél neki? Megsimizted a buksiját, mert egy fényképes-feliratos párna szerinted ízléses ajándék. Más szerint egyáltalán nem.
A kérdező nem közölte velünk, mégis, tán Kukutyinban akar párnát készíttetni? Erre utalva éppen ilyen pontosan meghatároztam neki egy kitűnő vállalkozás helyét, de tudod mit, még mondok kettőt a városban: a Plázában a könyvesbolt előtti sziget, és a Deák úton az árkád alatti stúdió is foglalkozik ilyenekkel. Mindegyik minőségi anyagokkal, igényesen dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!