Első közös karácsonyunkra mit vegyek a 25 éves páromnak?
Figyelt kérdés
Én jóval fiatalabb vagyok, még tanulok, nem több 10 ezres tételre gondolok mivel még nincsen keresetem. Gondolotam csinálok neki ilyen “open when”-es borítékokat, de ez édes kevés2017. nov. 1. 18:31
1/18 anonim válasza:
Szia! Nem ismerem barátodat így nem tudok sok ötletet írni. Én szerintem egy 25 éves férfi embernek szép ajándék egy csinos óra. Ékszer üzletbe nem tudom mennyiért lehet venni de neten is tudsz rendelni talán kevesebbért szebbet.. biztos van közös képetek talán díszpárnát csináltathatnál amin képetek van esetleg páros polók stb. /én mióta barátommal járok rengeteg képet csináltam. Vettem egy üres könyvet amit kipingáltam és ebbe a könyvbe rajzolok a közös képeinket ragasztom be és a verseket amiket nekem költött leírom. Jól halad a könyv készítése én nekem egyik karácsonyi ötletem ez lesz barátomnak. Majd 20 év mulva jó lesz végig lapozni és megmézni az emlekeket..:) /remélem segítettem és talán kreatív leszel ezektől. Szerintem mindenképp szebb az ha kézzel is készítessz neki ajándékot:)/
2/18 anonim válasza:
Attól függ, mennyi zsebpénzt kapsz anyukádéktól karácsony előtt.
3/18 A kérdező kommentje:
Nem a pénz a fontos, csak azért na, nem szeretném annyira lehúzni anyáékat. Egyébként amikor megismerkedtünk megtudtam hogy szereti a nyakkedőket, esetleg egy szép nyakkendő milyen lenne?
2017. nov. 1. 23:01
4/18 anonim válasza:
Olyat vegyél neki, amit szeret. És szerintem a nyakkendő épp ilyen! :)
5/18 anonim válasza:
Ha szeretsz kézműveskedni esetleg valami személyesebbet is csinálhatsz mondjuk közös fényképekből. Azzal nem lehet mellé lőni szerintem. :) Neten sok ötletet találsz amihez nem kell olyan elképesztően nagy kézügyesség és nem is drága.
6/18 A kérdező kommentje:
Egy féfinek jó ötlet lenne fotóalbum? Egyszer már kapott tőlem egy keretet, abban 3 közös képünk van. Így ez nem lenne problémás?
2017. nov. 2. 16:53
7/18 anonim válasza:
Mennyi pénzt szánsz rá?
- vegyél egy üveggel a kedvenc alkoholjából, csináltass rá egyedi címkét. (nekem 1 címkét 350 Ft-ért megtervezték, kinyomtatták ragasztós papírra)
- vegyél márkásabb kesztyűt, sapkát
- telefonjára tokot, fóliát
- mozijegy utalvány formájában
8/18 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az ötleteket. Alkoholt nem fogyaszt :( telefont most tervez a jövőben venni, na de kérdéses hogy milyet :(
2017. nov. 2. 21:27
9/18 anonim válasza:
Fotóalbum vagy valami kreatívabb. (Például.: [link]
Én egyszer egyik kedves fiú barátomnak egy dobozt csináltam amit tele raktam a kedvenc édességeivel, a külsejét pedig teleragasztottam közös fényképekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!