Mit vegyek azoknak, akik Romániában élnek? (Infók lent! )
Sziasztok,én egy 15 éves fiú vagyok,és Október 3.-án megyek Erdèlybe egy hétre.
Családoknál leszünk felosztva.
Amit tudni kell,hogy egy lány(14 éves) fogad be,aki a 17 éves nővérével és a szüleivel él.
Mindenkinek szeretnék vásárolni valami különleges ajándékot..
Szerintetek mit vegyek? :/
Kétségbe vagyok esve...
Kérlek benneteket,hogy a vibrátoros poénokat mellőzzétek!Köszönöm.
Csak nem a Határtalanul pályázatról van szó? Ha a kérdés még aktuális akkor: valamilyen magyaros édességet pl.: szerencsi macskanyelv, dunakavics, Tibi csoki, Boci csoki, meg valami dísztárgy
Például:
Lehet egy bögre:
Vagy egy csengő:
Akár egy toll:
Akár egy sapi:
Vagy egy füzet is jó:
Hát a válasz erősen függ attól, hogy akikhez mész, mennyire jómódúak.
Mi pont tegnap jöttünk haza a Határtalanul!-ról; Kovásznában nem sokat voltunk, inkább főleg Hargitában barangoltunk, és mi nem családoknál laktunk. Azonban meglátogattuk a Böjte Csaba féle alapítványt, meg egy pici varsági iskolát, mindkét helyre vittünk dolgokat, pl. használt (de nem elkopott!) ruhát, cipőt, játékokat, könyveket. Mindennek nagyon örültek, mind a két helyen!
De nemtom, egy gazdag családot lehet, hogy megsértenél egy használt cipővel, meg ugye a méreteiket se tudod. Jó magyar könyvekkel biztosan nem tudod őket megbántani.
Egy fontos: kínai bóvlit ne vigyél semmiképp sem, abból náluk is lehet kapni mindenhol kilószám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!