Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mit vegyek azoknak, akik...

Mit vegyek azoknak, akik Romániában élnek? (Infók lent! )

Figyelt kérdés

Sziasztok,én egy 15 éves fiú vagyok,és Október 3.-án megyek Erdèlybe egy hétre.

Családoknál leszünk felosztva.

Amit tudni kell,hogy egy lány(14 éves) fogad be,aki a 17 éves nővérével és a szüleivel él.

Mindenkinek szeretnék vásárolni valami különleges ajándékot..

Szerintetek mit vegyek? :/

Kétségbe vagyok esve...

Kérlek benneteket,hogy a vibrátoros poénokat mellőzzétek!Köszönöm.

2017. szept. 29. 17:24
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%

Csak nem a Határtalanul pályázatról van szó? Ha a kérdés még aktuális akkor: valamilyen magyaros édességet pl.: szerencsi macskanyelv, dunakavics, Tibi csoki, Boci csoki, meg valami dísztárgy

Például:

Lehet egy bögre:

[link]

Vagy egy csengő:

[link]

Akár egy toll:

[link]

[link]

Akár egy sapi:

[link]

Vagy egy füzet is jó:

[link]

2017. szept. 30. 20:32
 12/13 anonim válasza:
Bocsi a rossz linkekért :/
2017. szept. 30. 20:35
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát a válasz erősen függ attól, hogy akikhez mész, mennyire jómódúak.

Mi pont tegnap jöttünk haza a Határtalanul!-ról; Kovásznában nem sokat voltunk, inkább főleg Hargitában barangoltunk, és mi nem családoknál laktunk. Azonban meglátogattuk a Böjte Csaba féle alapítványt, meg egy pici varsági iskolát, mindkét helyre vittünk dolgokat, pl. használt (de nem elkopott!) ruhát, cipőt, játékokat, könyveket. Mindennek nagyon örültek, mind a két helyen!

De nemtom, egy gazdag családot lehet, hogy megsértenél egy használt cipővel, meg ugye a méreteiket se tudod. Jó magyar könyvekkel biztosan nem tudod őket megbántani.

Egy fontos: kínai bóvlit ne vigyél semmiképp sem, abból náluk is lehet kapni mindenhol kilószám.

2017. szept. 30. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!