Mit vegyek azoknak, akik Romániában élnek? (Infók lent! )
Sziasztok,én egy 15 éves fiú vagyok,és Október 3.-án megyek Erdèlybe egy hétre.
Családoknál leszünk felosztva.
Amit tudni kell,hogy egy lány(14 éves) fogad be,aki a 17 éves nővérével és a szüleivel él.
Mindenkinek szeretnék vásárolni valami különleges ajándékot..
Szerintetek mit vegyek? :/
Kétségbe vagyok esve...
Kérlek benneteket,hogy a vibrátoros poénokat mellőzzétek!Köszönöm.
Erdélyi vagyok, 16 éves, lány.
Szerintem a végképp nem tudod, hogy mit vegyél, hozzál valami kifejezetten magyarországi édességet. Én egy kis Dunakavicsnak most pl eléggé örülnék. :)
A 2-es és 6-os válaszolót meg ne vedd figyelembe. Itt 3 nemzetiség él. Az igaz, hogy sok cigánynak tényleg kellene szappan, de ebbe inkább nem akarok belemenni... Te úgysem olyan helyre fogsz kerülni.
S ezt a Szentgyörgyi kirándulást meg semmiképp se hagyd ki. :)
Amúgy meg cserediák program keretein belül jössz?
Nagyon szépen köszönöm az utolsónak,és az utolsó előtti válaszolónak!Sokat segítettetek! :)
Utolsó előtti: Igen,iskolai kirándulás :D
# 11-nek: Szentgyörgy magyar város.
Én a lopástól max Maroson félnék, mert ott még kocsikat is törnek fel, de Szentgyörgyön sincs szerintem nagyobb bűnözős mint ahonnan jössz. A medvékről meg annyit, hogy nem hinném hogy nagyon fogsz látni. Talán csak akkor ha ha idejönnél hozzánk Bereck határába éjszaka, vagy odaszegődnél vaegy pásztorhoz. :D
Szülőknek vinnék valami jó Tokaji vagy Egri bort, anyukának esetleg ilyen kézműves szappant
a lányoknak meg édességcsomagot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!