Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Milyen ajándékot vigyek?

Milyen ajándékot vigyek?

Figyelt kérdés

Nyáron megyünk anyukám rég nem látott rokonaihoz Erdélybe. Milyen ajándékot vigyek?

50 év körüli házaspár.

2017. jún. 8. 12:00
 1/9 anonim válasza:

Ehhez tudni kellene, hogy mit szeretnek, van-e esetleg valami hobbijuk. Már ha valami személyeset akarnál vinni nekik.

Ha ilyen tucat dologra gondoltál, akkor virágváza, cserepes virág, csoki a hölgynek és valamilyen ital az úrnak.

2017. jún. 8. 12:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondják,hogy Erdélybe őrölt pirospaprikát,barackpálinkát,házikolbászt és túrórudit kell vinni.☺
2017. jún. 8. 12:13
 3/9 A kérdező kommentje:

Második!

Köszönöm ilyenekre gondoltam én is :) valami hungarikumra, amit nem pipál egy erdélyi :)

2017. jún. 8. 12:16
 4/9 anonim ***** válasza:
34%
Magyar kártyát.
2017. jún. 8. 12:16
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

Muszáj valami paprikáskolbászospálinkát?

És ha nem szeretik?

És ha olvasni szeretnek?

Vagy bármi mást?

Biztos, hogy mindenki ugyanazt szereti a sokszázezer ember közül?

2017. jún. 8. 15:38
 6/9 anonim ***** válasza:
44%
Pulikutyát meg paprikáskolbászos pálinkát.
2017. jún. 8. 18:35
 7/9 anonim válasza:
0%

Én hungarikumot egy olyan embernek adnék, aki azért messzebbről jön, mint Erdély. :) Az itthon megtalálható pirospaprika, kolbász, pálinka (Erdélyben mellesleg különb pálinkák vannak, ne viccelj) jórészt ott is megtalálható nagyon hasonló formában.

Ha messzebbre mennél, talán. De egy erdélyi nem fog hátast dobni ezektől.

Tényleg inkább érdeklődd meg, hogy mit szeretnek.

2017. jún. 8. 19:47
 8/9 anonim ***** válasza:
En odavagyok a kezzel keszitett ajandekokert. Szerintem nezz szet neten is hatha talalsz olyat ami nekik jo lenne. Pinteresten nagyon sokat talalni. (Angolul ird be oket es ugy tobbet kidob)
2017. jún. 8. 21:09
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
töpörtyüt
2017. jún. 10. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!