Kaptatok karácsonyra nevetséges vagy sértő ajándékokat?
Én a sógornőmtől kaptam egy poshadt szagú harisnyát (szerintem 100%, hogy már agyonhasználta), meg egy mű kék rózsát, ami tiszta por volt. Miután elmentek, az egyik rokonom megemlítette, hogy ezt a kék rózsát már évek óta folyamatosan ott látta a szekrény tetején. :D
Mindegyik landolt a kukába. (sógornőm nem tudja)
Anyum tavaly az egyik munkatársától egy bögrét kapott, ami át volt kötve ilyen masnis szalaggal. A hapsi mondta, hogy ne vegye le róla, mert így szép. Anyum viszont később levette, és rá volt írva, hogy "Boldog születésnapot László!". :D Ezt a bögrét még a munkatárs kaphatta valakitől. Ja és el sem volt rendesen mosva, mert az alján voltak megszáradt kávés foltok.
Veletek előfordult ilyen? Vagy ismerősötökkel, rokonotokkal.
Hogyan reagáltatok? Visszaadtátok, vagy kidobtátok?
Fiús lány vagyok (és heteró!). Sosem szerettem a szoknyákat, a sminkeket meg a körömlakkot. Ennek ellenére a 17-dik szülinapomra a rokonoktól kaptam blúzt, ami szerintem régi volt, mert furcsa szaga volt, mintha 5 éve tárolták volna egy zacskóban. Kaptam kék körömlakkot is. (Az viszont új volt)1-2 ékszert. Nem akartam bunkó lenni, úgy tettem, mintha örültem volna. Mikor elmentek, elmondtam őszintén anyámnak, hogy szerintem ez bunkóság volt tőlük, hogy rám akarják erőltetni, hogy öltözködjek úgy, mint egy lány. Ő megértette.
Néhány hónappal később közölte a rokonokkal, hogy ha a 18-dik szülinapomra ilyen lányos, nem tetsző, használt dolgokat adnak nekem, hozzájuk vágja a cuccokat. Ők meg értetlenkedtek, hogy miért nem szeretek úgy öltözködni, mint egy nő, pedig a szüleim vagy 100X elmondták nekik, hogy kicsikorom óta a fiús dolgok érdekelnek, ne erőltessék rám ennyire.
Durvák ezek a sztorik :D
Én kifejezetten sértő ajándékot sosem kaptam, viszont van egy para karácsonyi történetem.
Gyorsan értem, 12 éves koromra már volt egy masszív hónalj- és lábszőröm, ami a borotválástól csak tovább erősödött. Nagymamámmal szoros a kapcsolatunk, én vagyok az egyetlen lányunokája, és elmondtam ezt neki. Az akarácsony valqhogy úgy nézett ki, hogy
- Bencuska, mit kaptál?
- Távirányítós autót.
- És te, Danika?
- Legót!
- És te, Eszti?
- Epilátort....
Persze ott volt az egész család, nagynénik, nagybácsik, sok-sok fiú unokatesó. Örültem az ajándéknak, azóta is egészséggel használom, de képzelhetitek, hogy a 12 éves énemnek hogy égett a pofája :D
De jókat röhögtem! Hangosan! A pelenkás, steril tűs sztori vitte a pálmát. Kérdezô! A te sztorid is vicces, a kék műrózsa meg a használt harisnya. Biztos én is azonnal kivágtam volna!
Köszönöm ezeket a vicces sztorikat!
Csak hogy a "nevetséges" részhez is jöjjön valami :D
Nekem mániám volt az, hogy az ékszereket elrejtettem, hogy csak én tudjam, hol vannak, nem szerettem ha látja őket, stb.
Erre az egyik rokonunk karácsonyra ajándékozott nekem egy igazi kamera nagyságű műanyag kamerát, amiben volt egy kis elem, és villogott benne egy piros pötty, mintha igazi lenne, és működni. Mondta, hogy felszerelhetem a szobámba vagy az ajtó fölé, így legalább nem kell félnem, hogy valaki megtalálja a bizsuimat. :D
Akkor kicsit sértőnek éreztem, ma már csak nevetek rajta :D
Én imádom a könyveket, és mindig nagy öröm ha könyvet kapok karácsonyra. Ahogy a zenékben a könyvekben is próbálok sokoldalú lenni. Így a nagy kedvenceim mellett, örülők ha valaki verses kötetet vagy egy ismeretlen szerző fantasy könyvét ajándékozza.
De még engem is sikerült ámulatba ejteni amikor a keresztapámtól könyveket kaptam.
Pár könyvek, mint pl:
-prosztatára gyógynövények
- Egri Csillagok (ami megvan, és szeretem) de ez a könyv erősen hiányos volt. Több oldal kitépve, telefirkálva
- valami verses kötet indiai nyelven
- káma szútra de erősen cenzúrázva. Vagyis minden képes ábrát valaki fekete filccel besatírozta..:)
28-as, na az durva! :D
Barátnőm mesélte, hogy vagy 6 éve, amikor a testvére külföldre ment dolgozni, szeretett volna venni egy webkamerát, hogy tudjon videocsevegni a Sykpe-on keresztül. Ez el is jutott az egyik rokona fülébe, aki vett is az egész családnak karácsonyra egy TESCÓS webkamerát! :D Mindenki tudja, hogy azok milyen gagyik! Valóban új volt, mert bontatlanul adták át, ki is próbálták és persze, hogy nem működött! Zavaros volt a képe, néha kék színben vetített, de így se lehetett látni rendesen. 1 év után a gyűjtőhulladékba került
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!