Lanyok ti ezek kozul az ajandekok kozul minek orulnetek a jobban?
Figyelt kérdés
Legjobb baratnomnek lesz a 16.szuletesnapja es valamelyiket szeretnem csinalni neki a kerdesem h melyik lenne jobb szerintetek?
1. Angolul a neve "exploding box"
Es ebben a dobozban kepek emlekek lennenek
2.egy uveg amibe kulon temaju cetliket irnek pl emlekek,random uzenetek, kepek stb..
Es ebbol minden napra lenne neki egy uzenet tehat 365cetli lrnne benne
2016. dec. 3. 16:35
1/8 anonim válasza:
Szerintem mindkettőnek nagyon örülne, sokkal személyesebb, mint egy nyaklánc vagy hasonló.
2/8 anonim válasza:
Nagyon jó mindkettő, ez az exploding box nekem új volt, nagyon szép :)
3/8 anonim válasza:
Én abszolút nem vagyok ilyen beállítottságú, nekem pl mindkettő kissé kényelmetlen lenne (az exploding box talán kevésbé) de ettől függetlenül a 2. szerintem nagyon szuper
5/8 anonim válasza:
Én a másodiknak jobban örülnék. Az nem 1 ajándék, hanem 365 db, ami ráadásul reggelente felbobja a napom.(De a másik is nagyon jó ötlet :))
6/8 A kérdező kommentje:
Koszi szepen nagyon a valaszokat en is azt terveztem elsore de koszi a megerositest!!:))
2016. dec. 3. 22:50
7/8 anonim válasza:
Én a másodikat választanám. Egyszerű, de nagyszerű. Az első túl komplikáltnak tűnik és szerintem hamarabb el is romlik. Az első strapabíró.
18/L
8/8 anonim válasza:
Mindkettő nagyon jó ötlet.Személy szerint talán inkább az elsőt választanám.A másodiknál nem birnám ki,hogy naponta csak egyet nézzek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!