Szerintetek ez a menü és ezek az ajándékok jók karácsonyra? Változtatnátok valamin?
A szűk család 6 tagú, apa, 4 gyerek és én ( anya).
A menü: Darálthúsból és májból tejfölös-tárkonyos raguleves, töltött káposzta ( ezeket max egyszer csinálok egy évben), tiramisu torta, és 4 féle süti. Ez 24.-ére, majd ha ez elfogy, rántott hús, hal, hasábburgonya, kumoricasaláta.
Az ajándékok:
3 éves fiú: hatalmas dömper, fa kocka kirakó, matricák.
5 éves lány: gyerekkonyha, hozzá edények.
9 éves lány: hercegnős napló, parfüm, deo.
10 éves lány: nyírd ki ezt a naplót csajosan, parfüm, deo.
Közös ajándék: csillámos tetoválás készítő szett.
Keresztapukák, papa: házi készítésű bonbon.
Keresztanyukák: házi készítésű karkötő, saját készítésű kis dobozkában.
Párom jelképes ajándékot kap: zokni, alsónaci ( ezeket kérte, mert a melója miatt ezeket szinte megeszi), meg valami házi készítésű alkoholos ital, pl tojás vagy csokilikőr.
Mit gondoltok erről?
A kérdés elsősorban amiatt született, mert gyerekkoromban én sosem kaptam semmit ( tesóim jóval idősebbek, ők aranyláncot, mosógépet, hűtőt, autót kaptak, rám sosem gondoltak- nem sajnáltatásból írom), és nagyon szégyelltem az iskolában az iskolatársaim előtt, mikor a tanár kérdezte.
Köszönöm, ha válaszoltok.
Szerintem a kaja szuper, bár nálunk a lencseleves, hal és burgonyasaláta a hagyomanyos, de ahány ház annyi szokás :)
A gyerekek ajándékához: ezek egy árban vannak? Nekem a deo furi, és a 9-10 éves csajoknak biztos jó a parfüm? Én lehet nekik vennék inkább Lego Friendst, az pont az ő korosztályuknak van. Mert a másik 2 gyermek kap játékot, ők meg nem. Én ennyit változtatnék rajta :)
Boldog adventet, és karácsonyt mindenkinek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!