Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » A barátnőm most lesz 20 éves...

A barátnőm most lesz 20 éves 20-án, és szeretném meglepni egy kicsit. Szerintetek örülne ennek? Kort és nemet is légyszi, hogy tudjam, mennyire gáz vagy jó ötlet ez a korosztályomban.

Figyelt kérdés
Eléggé törtető srác vagyok, próbálok minden évben megfelelő ajándékkal készülni, de már elég régóta együtt vagyunk, így a klisé ajándékok, mint pl a parfüm, bonbon...elfogytak. Ismételni meg nem szeretem magam, talán majd jövőre. Azt találtam ki idén-re viszont, hogy készítek egy fotóalbumot, amit a közös képeinkkel, programjainkkal töltök meg. A lakásban, lakás körül pedig elhelyezek palackposta üzeneteket, amikben szerelmes üzenetek, és nyomok vezetnek végig az ajándékig. Esetleg a lapok széleit megperzselem egy kicsit. Szerintetek örülne neki?

2016. szept. 11. 14:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

8.: Van pasid?

Kedves Kérdező, Isten Éltesse Sokáig a Barátnődet!

2016. szept. 19. 23:01
 12/13 A kérdező kommentje:
A terv sikerült, sírt a meghatódottságtól :) örülök, hogy végül mindenki lelkesen támogatott, köszönöm nektek is :)
2016. szept. 24. 14:39
 13/13 anonim válasza:
De aranyos, gratulálok nektek, és boldog szülinapot neki is utólag. ^^
2016. szept. 24. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!