Szülinapi ajándék ötlet Valaki?
Figyelt kérdés
8 éves lesz a fiú testvérem, és most a számítógépes korát éli, a család minden tagjától számítógépes, xbox játékokat szeretne, de én inkább valami mást vennék neki, ha már mindenkitől szinte hasonlót fog kapni. Távirányítós repülőn gondolkoztam, szerintetek ezt mennyire használná ki? Vagy játszana vele párszor és megunná?
vagy esetleg valami más ajándék ötlet aminek ilyen korba örülne egy egy fiú? (Legot meg ilyesmiket ne írjatok mert volt már neki nagyon sok) előre is köszi a válaszokat.
2016. aug. 29. 02:14
1/1 anonim válasza:
szerintem a repülő jó ötlet, vagy esetleg elvihetnéd inkább valahova pl mozi,állatkert vagy valami ilyesmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!