Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Szülinapra szeretnék különlege...

Szülinapra szeretnék különleges ajándékot. Valami ötlet?

Figyelt kérdés
A barátom most lesz 17 éves,és szeret mindent,ami különleges... Tényleg mindent. Ha esetleg tudtok olyan boltot,ahol különleges dolgokat árulnak ( :D ) ,vagy van bármilyen ötletetek,szívesen várom. Előre is köszi! :)

2016. júl. 24. 20:58
 1/5 Kenéz Dániel válasza:
Szia, tehát ahogy levágom 17 éves és fiú. Vegyél valami izgalmasat, nem ismerem a természetét tehát ezt inkább neked kéne eldöntened, esetleg finoman kérdezd meg tölle hogy mire vágyna, pl egy segaway mini board-ot mondjuk. De remélem örömet szerzel neki :)
2016. júl. 26. 18:12
 2/5 A kérdező kommentje:
igen, és köszönöm a válaszodat! (nem is olyan rossz ötlet ez..! :) )
2016. júl. 30. 17:44
 3/5 anonim válasza:
Ha van okosteója (és szinte biztos hogy van)szerintem vegyél neki egy napelemes töltőt.Nagyon praktikus és zöld energiával müködik.Sajna nem tudom hogy hol lehet beszerezni.
2016. aug. 15. 18:38
 4/5 anonim válasza:
Szerintem te magad készíts neki ,mert tudod ,hogy mit akarsz és azt meg is valósíthatod! Egy csomó ajándék van ami saját kézzel készült és szerintem az értékesebb is ha te magad csinálod mint ha veszed, mert benne van a "szíved lelked,,!
2016. aug. 21. 12:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi :) :)
2016. okt. 23. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!