Mit vegyek apámnak nászajándékként?
Ha a kocsiba veszek vmi tartozékot az jó? Ti mit vennétek?
16l
Nem. Valami személyesebb, és tartósabb kellene (a kocsit bármikor összetörheti, eladhatja, és volt-nincs ajándék...
Mennyi idős vagy? Mennyire vagy jóban a feleséggel? Közös ajándékon nem gondolkozol? (hisz egy házasságot általában ketten kötnek, te mégis csak apukádat ajáándékoznád)
16 vagyok.
De semmi ötletem sincs kôzös ajándékról se.
Váza meg felesleges dolgoknak nem örülnének.
Hasznos és lehetőleg nem túl drága ötlet kellene.
2#!:)
Ez jó ötlet, köszi!💐
Mennyit tudsz rászánni?
Amiknek én örültem, és nem túl drága, azok ezek:
- összeillő hímzett törölköző, férj és feleség felirattal
- fényképalbum, amibe mire megkaptam, már gyorsan ki is nyomtattak egy-két fényképet a szertartásról (Azóta tele van az esküvői képekkel)
- lakberendezési tárgyak: szélharang a teraszra, fűszertartó, pataki tál (mindketten szeretünk főzni)
Nászajándéknak olyan ajándék jó, amit mindketten tudnak értékelni. Ha a kocsiba veszel valamit, akkor is lehet erre gondolni, hogy ne csak apukádnak legyen jó. Pl. vehetnél egy ülésmelegítőt/maszírozós huzatot apudnak, hogy ne zsibbadjon el ha messzire mentek, meg egy nyakpárnát és egy szemtakarót a feleségének, hogy ő meg tudjuk aludni, amíg vezet, vagy hasonlót.
De gondolom mindegy, mit veszel, a lényeg, hogy gondoltál rájuk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!