Mit vihetnék a páromnak svácjból?
Figyelt kérdés
itt vagyok 2hete, és nem tudom mit vigyek neki ajándékba, barátnőimnek csokit gondoltam meg bögrét.. de neki gondoltam valami érdekesebbet. Pl. szivar? vagy valami jobb ötlet? 22éves :)2016. aug. 11. 14:28
2/9 anonim válasza:
Svájciak híresek az apróbb, minőségi fémtárgyakról, pl karóra, bicska. Férfiaknak szerintem nagyon jó ajándékok :) ráadásul jellegzetesen svájci dolgok.
3/9 anonim válasza:
Igazolást, hogy nem rosszkislányként mentél ki pénzt keresni :D
5/9 anonim válasza:
Svájcibicskát.Vagy valami édességet.
6/9 anonim válasza:
Én egy csomó csokit meg egy bögrét hoztam. Meg francia sört (Genfben voltam, a francia határnál lévő részen, igazából már a szállásom is a francia oldalon volt).
7/9 Eszter76 válasza:
Ha ehető dolgot gondoltál, akkor csoki, sajt (!!!) és szárított hús jöhet szóba, ezek "nagyon svájciak". :-)
Sajtból (ha szereti az ízeset) a Gruyere-t és az Appenzellert ajánlom (ezek a legismertebbek is amúgy), de a Tilsiter is nagyon finom, vagy vehetsz "hegyi sajtot" (Bergkase).
Csokiból a Lindor messze a legjobb - igaz, az ára is, de talán a párodnak belefér egy táblával.
A szárított hús (Berg-Bündnerfleisch) szerintem fantasztikus - az ára is sajnos... de mindenképpen érdemes megkóstolni.
Ha tartós dologot szeretnél, akkor meg tényleg a bicska vagy az óra jöhet szóba, ha igazi svájci terméket keresel. :-)
9/9 engedhi tresholl válasza:
vegyél neki egy bankot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!