Milyen ajándékot vehetnék a 25 éves páromnak?
Tudom, hogy rengeteg ilyen idegesítő kérdés van.
25 éves lesz a barátom.
Imádja a gyors kocsika, imád vezetni, és szereti szerelni is a kocsikat(ez a szakmája).
Bmw-je van. Ugyhogy ezzel kapcsolatban vettem mar neki korabban par ajandekot.(bmw-s pulover, bmw-s ágynemű, kulcstartó..)
1 éve vagyunk együtt.
Szeretnék több kisebb ajándékot venni.
Kedvenc parfüm(ami amugy is fogyóban van)
Vettem páros pólót :D
Valami ötlet, hogy mit vehetnék még?
Vagy esetleg egy nagy ajnándékot?
20-25 ezer forintból.
Szerintem csak egyszerűen lepd meg egy könyvvel az autókról, vagy ha arról nem találsz, akkor a természettudományokról, [vigyázz! Nehogy valami áltudományos kreacionista könyvet vegyél].
Ha születésnapja van, akkor meg egy ilyen torta megrendelését/készítését javasolnám:
szoval csak azert kell neked mert bmw je van
ha trabantja lenne le se tojnad
Nem, egyáltalán nem azért kell mert BMW-je van. Nem is értem, hogy ezt miből szürted le. Hozzá teszem miután összejöttünk utána vette meg a kocsit. ;)
Csupán csak azért írtam, hogy ilyen ajándékokak vettem már neki.
Gondoltam hátha ezzel kapcsolatban is tud valaki ötletet adni.
Könyveket viszont nem szereti. :)
Szeritnem bele se nézne csak porfogó lenne számára.
Tesztvezetés jó ötlet! Erre már én is gondoltam. A feldobox adrenalin csomagjában vannak ilyen programok. :) de az 50 ezer ft, kicsit drágább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!