Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mit készítsek a páromnak...

Mit készítsek a páromnak Karácsonyra?

Figyelt kérdés

Megbeszéltük, hogy nem vásárolunk egymásnak, de valami figyelmességgek szeretnék készülni. Keresgéltem már DIY videókat, de vagy túl komplikáltak és túl romantikusak voltak, vagy nagyon szárazak-szerintem rossz helyen nézegettem.

Amit tudni kell róla, hogy 24 éves, sokat utazik, érdekli a zene-több hangszeren játszik, az utóbbi időben elég sokat olvas, imádja a műszaki dolgokat, mindenféle barkácseszközöket. Ránézésre a legtöbbeknek az a tipikus gentleman jut eszébe róla.

Nagyon örülnék valami hasznos linknek, ahol jó ötleteket találok, vagy valami konkrétumnak is. (Közös fényképes dolog nem játszik, abból nincs elég.)

Köszönöm a segítséget.

2015. dec. 2. 11:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi számodra a túl komplikált?
2015. dec. 4. 19:41
 2/5 A kérdező kommentje:

Leginkább a beszerezhetetlen alapanyagokkal volt gond. Amúgy egész jó a kézügyességem, esetleg segítségem is lenne, ha valami komolyabb ötlet győzne.

Köszönöm a választ, remélem lesz valami jó ötlet belőle. :)

2015. dec. 5. 10:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Csinálhatnál esetleg valami jó kis könyvjelzőt neki vagy kaját
2015. dec. 5. 23:11
 4/5 A kérdező kommentje:

Kaja nem játszik, külön karácsonyozunk és szoktam főzni neki, ezt más alkalmakra.

A könyvjelzőn gondolkodtam már csak akkor ahhoz könyv is illene, de azt esetleg antikváriumossal meg tudnám oldani.

Csak valahogy ettől kreatívabb dologra gondoltam. Nehéz mert nem tudom mit akarok, csak azt, hogy mit nem. :)

2015. dec. 6. 01:54
 5/5 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=5WitJwlaZSs

tavaly ilyet csináltam és nagyon tetszett neki :)

2015. dec. 7. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!