Jó ajándék lenne? Vagy így túl gyerekes?
Sziasztok, barátnőmmel lassan 2 és fél éve vagyunk együtt. Mind ketten 20 felettiek vagyunk. Név napjára szeretnék egy kis ajándékot de nem csak így simán. Hanem, arra gondoltam, hogy csinálok egy kis játékot, kincs keresést és meg kell találnia, az ajándékokat amit elrejtettem. Nem is tudom hogy nevezem, rejtvény szerűeket. Szóval neki, kell ki találnia hogy merre dugtam el az ajándékokat. Kicsit hogy hangulatosabb legyen. Azt gondoltam, hogy adok az egésznek egy kis sztorit. Sztorit még úgy nem dolgoztam ki. A lényeg az benne, hogy egy gonosz varászló ellopta az ajándékokat, és nekünk kell megtalálni, vagyis csak neki.:) Első segítséget a házban fogom elrejteni. Ha azt meg fejti, kint az udvaron fogja megtalálni, az első ajándékát és egy levelet stb... Az utolsó ajándékot pedig 2-3km távolságra fogom elrejteni. (Úgy is nagyon szeret sétálni, szóval szerintem ez nem lesz gond.)
Ti mit gondoltok erről az egészről?
szerintem nagyon jó ötlet :)
én nagyon örülnék ha ilyen ajándékot kapnék...remélem egyszer engem is meglep valaki valami hasonlóval ..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!