Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekes ajándék lenne ez,3. évfordulóra?
A barátommal most leszünk 3 éven együtt, és most fogunk összeköltözni. Arra gondoltam hogy idén nem vásárolok hanem vettem egy csomag levélpapírt,borítékkal és az egész szintén egy nagy borítékban van. Gyerekes volna ha az lenne az ajándékom hogy a papírokra írom a 3 évet amit adott nekem?Ő 25 én 20.
Köszi a válaszokat illetve ha megtudom oldani főzök valamit és gyertyát teszek ki, de ha nem jön össze szerintetek ciki:S?
Én boxert szoktam, bocs nem hagyhattam le, de én szeretek ilyeneket vásárolni és nem csak névnapra,hanem alapból, biztos furcsa mikor a férfi alsóknál kutatok a boltbanXD
Amúgy ez az első ilyen,remélem elteszi,és én meg pirulok ha olvassa:)
egyébként arra is gondoltam hogy valamelyik oldalra verset is írok(mert egyik hobby-m ez).
vagy még arra gondoltam hogy piros szalaggal kötök a felső részemre egy szalagot és vegyek egy hozzá illő bugyit:)
Vagy ez mind együtt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!