Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mit illik? (többi lent)

Mit illik? (többi lent)

Figyelt kérdés

Szombaton lesz a keresztanyám esküvője, de nem tartom vele a kapcsolatot, ennek ellenére meghívott. Ha jól tudom, nem templomi lesz, lakodalomba nincs kedvem menni, tele lesz felnőttekkel és idióta 8-9 évesekkel. Úgy érzem, hogy illene elmennem, de vigyek ajándékot is? Tanácsokat kérnék, előre is köszi!

Tudom, hogy nem ide való kérdés, de ez nagyon fontos, és ezt nézik a kategóriát nézik alegtöbben...

2016. júl. 27. 18:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Tekintve, hogy sem a korodat, sem az anyagi helyzetedet nem ismerjük, így elég nehéz válaszolni.

Véleményem szerint egy csokor virág, egy gratulációdat kifejező lap bőven elég. Ha mindenképpen akarsz/tudsz ezen felül is költeni, akkor pl. páros só és borsszóró, egy szép fényképkeret, vagy bármi ehhez hasonló apróságot adj ajándékba.

2016. júl. 27. 18:54
 2/6 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok, fiú, pénzileg nem igazán állok jól, apámtól nem kérhetek, mert nem is ismeri, anyám meg elutazott külföldre, és nem bír küldeni sem.
2016. júl. 27. 19:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy csokor rózsát vigyél mondjuk.Esetleg később elkérheted a pénzt anyukádtól.Amúgy nem baj ha nem viszel nagy ajándékot, mivel gyerek vagy még, és nincs fizetésed.Sok sikert!
2016. júl. 27. 22:57
 4/6 anonim ***** válasza:
30%
én a helyedben egyedül biztosan nem mennék el.probléma megoldva xd
2016. júl. 28. 01:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Csak egyedül Téged hívott meg?

Az ember az esküvőjére csak azokat hívja akik fontosak a számára,akikkel életének a legfontosabb pillanatait megosztaná. Nem tartod vele a kapcsolatot,de ő mégis megtisztelt azzal,hogy meghívott,mert meg akarja osztani veled a boldogágát.

Nem kell ajándékot vinned ha nincs önálló kereseted, ő is tudja hiszen a keresztanyád ,tiszteld meg azzal ,hogy jelen leszel a szertartáson. A lagziba nem kötelező elmenni,de sosem tudhatod,akár még jól is érezhetnéd magad?

2016. júl. 28. 11:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Egyedül megyek, faterral rég megbeszéltem, elengedett, a lagziba meg azért nincs kedvem menni, mert ott senkit sem ismerek.
2016. júl. 28. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!