Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Illik vagy nem illik?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Illik vagy nem illik?

Figyelt kérdés
Az egyik osztálytársamnak meghalt a mamája. Nem nagyon beszéltünk eddig mert ő lány én meg fiú. Tavaly meg régebben sokat piszkált de bocsánatot kért kb egy éve és azóta nagyon kedves velem. Szerintetek oda menjek hozzá részvétet nyilvánítani? Mert amúgy megkedveltem és rendes velem. Vagy nem illik mert nem nagyon beszélünk? Én 17/f ő pedig 17/l
2016. máj. 16. 20:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Menj.
2016. máj. 16. 20:54
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem barátom halt meg és én például nem szeretem ha azt mondják ,,részvétem" mert nem is ismerték...

Ha azt mondják sajnálom azt még elfogadom de nem mindenki szereti ha odamennek hozzá ezzel...

Persze ha tudod hogy nem olyan akkor nyugodtan.

2016. máj. 16. 21:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Persze. Mond, hogy nagyon sajnálod, ami történt, és ha valamit segíthetsz neki, akkor szóljon.
2016. máj. 16. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!