Mit lehetne ajándékozni esküvőre?
Egy teás dobozba, amit kívülről dekupázs technikával feldíszítesz, tegyél:1. Fejfájás-csillapító - Ha a feleség nem akarja
2. Tanga bugyi - Ha férj nem akarja
3. Néhány pizzafutár telefonszáma - Ha nem sikerült a vacsora vagy túl fáradt vagy, hogy főzzél
4. Teafű - Hogy sose legyetek fáradtak
5. Kaparós sorsjegy - Amikor már csak a vakszerencsében bíztok
6. Mécses és gyufa - Hogy legyen hol őrizni a családi tűzhely melegét
7. Dobókocka - Unalmas hétköznapi estéken vagy vita esetén eldönteni, hogy kinek legyen igaza
8. Pénz - Állítólag nem boldogít. Ha Titeket sem, küldjétek vissza.
#3as válaszolóhoz kiegészítés (+ ötlet)
-Méz -Hogy a mézes hetek minél tovább tartsanak.
-Cumi -A gólyára semmit ne bízzatok, mindent magatok csináljatok.
-Madzag, ragasztó -Ha elszakadt, ha eltörött, talán még akkor is menthető.
-Egy kulcs -Hogy mindig nyitva legyen a szívetek egymás előtt.
-Egy nagyító -Hogy a társatokat mindig többnek lássátok önmagatoknál.
-Energiaital -Sose legyetek fáradtak.
-Óvszer -egy sima (ha még nem akartok gyereket) és egy amelynek tűvel át van szúrva a közepe (ha már nagyon akarjátok).
-Fakanál – Férfi FA testápoló.
nem adnek hasznalati targyat eskuvore, mert lehet h vki mas is ugyanazt / hasonlot ad / vagy mar eleve van nekik, vagy nem tetszik nekik, stb. inkabb adnek penzt vagy olyasmit, amit az elobbiek ajanlottak.
szerintem a penznek is orulnek a legtobben.
2-3 as válaszoló borzalmas elcsépelt unalmas "ajándék" amin ott ugyan vigyorog a pár de aztán soha többé nem veszi elő...
Én a barátnőmnek pénzt adtam. Az új/régi életük kezdéséhez/folytatásához ők tudják a legjobban mit szeretnének a lakásukba tenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!