Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Apósok! Milyen ajándéknak...

Apósok! Milyen ajándéknak örülnétek?

Figyelt kérdés

45+ a párom édesapja, mi évek óta együtt vagyunk és jól kijövök a szüleivel. Eddig minden karácsonyra és szülinapra volt ötletem de most nem tudom mit adhatnék. Valami kicsi, könnyen szállítható és hasznos ajándékot keresek.

Óra, pénztárca, övtáska kilõve.

Segítsetek légyszíves!

Köszönöm

2016. jún. 11. 16:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Mondjuk neked se aposod, se anyosod nincs, max a pasid szuleirol beszelhetsz, így eleve rossz a kategoria

Amúgy ha esetleg elarulnad, hogy milyen alkalomra, milyen értékben -na meg hogy kB mit szeret....

2016. jún. 11. 18:50
 12/17 anonim válasza:
0%
Egy fehér abroszos, gyertyás vacsora. Kizárólag a kedvenc ételeit főzve, a kedvenc italát felszolgálva. Koccintás után megölelni és megköszönni neki az eddigi munkáját a családjáért, elmondani, hogy mennyire szeretjük és tiszteljük. Egyszerűen csak éreztetni vele, hogy hálásak vagyunk azért, mert ő van nekünk. Nézzétek majd az arcát közben! Ja, és a százas zsepi legyen kikészítve karnyújtásnyira tőle.
2016. jún. 11. 18:51
 13/17 A kérdező kommentje:
Azért írtam ebbe a kategóriába mert eljegyzés már tervben van és elég régóta úgy kezel már mint családtagot. Kb 20-30 euro értékben gondolkodtam. A párom nem szereti az ajándékozást így nem támogatja ezt a projektet. :D Szerelõ, szeretI a számítógépes, modern cuccokat és motorokat régi autókat.
2016. jún. 11. 19:10
 14/17 anonim ***** válasza:
Attól függ bejön e neked mint pasi.
2016. jún. 11. 23:00
 15/17 A kérdező kommentje:
#14 Ha nem tudsz értelmes dolgot írni kérlek légy oly kedves,hogy nem rabolod az idõm. Kössz.
2016. jún. 12. 00:16
 16/17 anonim ***** válasza:
ez úgy hívják vicc. take it easy :D
2016. jún. 12. 09:47
 17/17 anonim válasza:

írtad hogy szereti a eégi autókat-motorokat

van motorja? ha igen akkor pl azokra új gumiszet, valami kiegészítő rá, vagy esetleg egy veterán autós motoros póló, én nemrég láttam trabantosat.

ez a téma szinte kimeríthetetlen,

vagy vedd meg neki a Simson-Tuning werkstadt nevű programot, annak biztos örülni fog

2016. júl. 7. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!