Keresztelőre fél éves kisbabának mit lehetne venni? Kisfiú. Gondoltam arany nyakláncra is de azt ugye csak akkor tudja hordani ha nagy lesz. Szinte mindenük meg van és a kérdésre a válaszuk nem kell semmi.
Figyelt kérdés
2016. máj. 18. 08:21
1/3 anonim válasza:
Mennyit szántok rá, ez egy fontos kérdés.
Itt vannak cuki dolgok, amiket mindig vehetsz, mert használhatók: [link]
Aztán vehetsz neki játékot is, pl. nagy szemű legót, pár hónap múlva tud majd játszani vele.
3/3 anonim válasza:
Az én lányom a keresztszüleitől gravirozott ezüst étkészletet kapott, ezt is majd csak sok sok év mulva tudja értékelni.
A többi vendégnek kifejezetten kikötöttem hogy semmit, mert szerintem a keresztelő, a keresztség nem az ajándékozásról szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!