Valóban lenéző volt ez az ajándék?
A párommal ünnepekre ajándékozgatunk a barátainak. Közös kasszán vagyunk, így nem lehet, hogy csak az egyikünk vesz, egyben veszünk. Az anyagi helyzetünket átlagosnak mondanám. Az egyik gyerekkori barátja igen jól keres, fogalmam sincs, mennyit pontosan, de olyan millió köré tenném. Mindig csak a legjobb minőségű élelmiszer, a legdrágább márkás ruhák...Természetesen ehhez illően van egy szintén nagy igényű, nem dolgozó felesége is.
A lány minden évben kijelenti, idén mit ajándékozzunk neki karácsonyra, szülinapra....Pokoli jó ízlése van, azt meg kell hagyni. Születésnapra pl egy 12 ezer Ft-s parfümöt kellett ajándékoznunk. Kicsit pislogtam, mikor a párom mondta, a lány megmondta, ezt, vagy a 20 ezrest. Karácsonyra képzőművészettel kapcsolatos dolgokat kapott, meg egy kozmetikai csomagot egy elismert márkától.
Velem annyira nincs jóban, valahogy nem kedvel, pedig mindig kedves vagyok vele.
Kicsit idén viszont ledöbbentem, ami az ajándékokat illeti. Engem senki nem kérdezett, mit szeretnék, de gondoltam, akkor biztos kivallatták a barátomat ez ügyben. Meg neten is van fent kívánságlistám.
Hát, nem. Szülinapra kaptam egy tusfürdőt meg egy testápolót, Finom illatú, és szeretem, elvégre ez olyasmi, ami mindig jól jön. Csak nem éppen egy kategória a 2000Ft-s szett, meg a 12 ezer Ft-s parfüm.
Szülinapra egy fém dobozt kaptam, amit a 100Ft-s boltban lehet kapni, meg néhány kínai noname körömlakkot, amik a lánynak nem kellettek, oké, volt köztük 2 új, aminek tetszett a színe, de a többi rikító narancs, sötétkék meg ilyenek. Jah, meg egy kézkrémet.
A dobozt megtartottam, jól mutat a szobában, és az ötlet a lakkokkal is jó, szóval vettem bele pár olyan színt, amit szeretek.
Senkinek nem mondtam, hogy nem tetszett, megköszöntem, az egyik lakkot lelkesen használom is, mert jó a színe.
Csak kicsit...ledöbbentem.
(Tudom, nem azért keresi a férje azt a pénzt, hogy aztán rám költsék, meg attól, hogy ő Dior-nál vásárol, még nem fog nekem is onnan ajándékozni)
Kicsit az jött le, hogy lenéz a lány. Mert kérdezte, mit kaptam a barátomtól szülinapra. Mondtam, csizmát. Arra, hogy mennyi volt, megmondtam, 12 ezer, nem titok. Reakció: Én meg 30ért akarok venni.
Szóval, mindennek a lényege, hogy milyen márka, mennyibe került :(
Én már ott elakadtam,hogy valaki leadja a rendelést hogy neki 12 ezres parfüm kell, vagy ha az nincs akkor jó lesz a 20 ezres is :D És ti meg bólogatva meg is veszitek valami barát kitartott nőjének..
Hát hülyének néz, nem kicsit és a beszólása hogy neki bezzeg 30 ezres csizmát vettek az se vall sok értelemre se sok empátiára ,de udvariasságért sem állt kétszer sorba..Szóval szerintem vagy be kellene szüntetni ezt az ajándékozósdit vagy valamit venni neki amit nem ő rendel hanem ti találtok ki neki és megfelel a ti pénztárcátoknak is.
De ha függtök tőlük anyagilag vagy vártok tőlük valami koncot,akkor persze nyalogassátok a hátsójukat,nyeljétek le a célzásokat ,ha ez így belefér.
elnézést: szülinapra
A srác sokat segített a barátomnak annak idején (nem anyagilag, másként), és azért támogatja őket ennyire. Nekem ez nem gyere be, de nem akarok én lenni a rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!