Ez már valóban nagyképűség kategória?
Sok ismerősöm megjegyezte, hogy nagyképű vagyok, mert helyesnek tartom magam, meg az alakommal is elégedett vagyok. Keskeny ajkaim vannak, kerek arcom, aranybarna fenekemig leérő hajam és fekete szemem, a melleim 60D méretűek. Magasságom 168 cm súlyom 55 kg. Nem szépnek, csak helyesnek tartom magam, tudom, hogy vannak olyan lányok, akik tényleg szépek. Az alakommal meg csak elégedett vagyok, van aki szerint nagyon sovány, van olyan aki szerint meg kövér vagyok. Nekem így jó. Nem tudom hogy mi a baj azzal, ha valaki kicsit elégedett valamijével.
Lány vagyok 14 éves.
Hat nem rólad álmodozok az biztos! Nem a legszebb vagy az tuti.
Esetleg ha. Kepet feltoltenel könyebb lenne eldönteni .
Ez nem nagykepuseg, ezt inkabb bekepzeltsegnek hivjak. Nem teged minositelek, hisz nem ismerlek, csak mondom, hogy mi micsoda...
A nagykepu az mast jelent.
"Miért lenne a kérdező beképzelt?" olvasas, szovegertes 1es, leulhetsz
Megegyszer, a gyengebbek kedveert: "Nem teged minositelek, hisz nem ismerlek,"
"Nagyképű: fölényesen viselkedő (személy), aki saját magát nagyra tartja, tulértékeli és ezt magatartásával érezteti, fefuvalkodott, öntelten fontoskodó"
Kerdezo, te ebbol magadra ismersz? Mert ha nem, akkor nem vagy nagykepu. Mas egyeb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!