Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mi volt a legrosszabb/legmegal...

Mi volt a legrosszabb/legmegalázóbb/legcikibb ajándék amit valaha kaptál?

Figyelt kérdés
Ha van esetleg történeted is hozzá,örülnék ha elmesélnéd azt is :)

2015. dec. 22. 20:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
33%

Örűlnétek hogy kaptok ha gagyi hàt gagyi de szìvből jön.

Nekem nőnap a névnapom màr ez furcsa. De màrcius végén randiztam egy kisfaluban élő lànnyal. Városban talàlkoztunk hipermarketben nagybevàsárolt. Első randira szoktam vinni valami ajàndékot. Ha jó minden akkor oda adom. Làny netes beszélgetéskor mondta szeretne egyszer egy kocsonyafesztivàlos békàt Miskolcról. Szereztem is neki egy nagyobbat (25cm magas) nönap révén virágot. Vàsàrlàs utàn oda adtam a viràgot és a plüsst. Erre a bàttyànak vett tusfürdőt akarta nekem adni. Kedvesen de vissza utasìtottam.Mivel hazavittem ezért anyukàja behìvott elég furcsàk voltak....Hirtelen elszaladt a làny a boltba egy sprayért , biztos ezt hasznàlok és ideadta. Na asszem ez nem kimondottan szìvből jött hanem muszàjból.i

2016. máj. 29. 22:30
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Osztálykarácsony szokott lenni a besztof... amikor otthon a szülő a lehető legolcsóbban akarja megoldani az ajándékozást, főleg ha a húzó a húzottat nem ismeri... volt már alsóban pl. KOSZOS többéves plüss, lejárt meg ilyen olvadás után visszafagyasztott csoki... később meg szintén plüss, aminek félig le volt esve a feje meg ilyen átlag Dove csomagból kivett egy db tusfürdő, de még csak nem is finom illatos, hanem a natúr :D.

Nagyanyám volt a másik hunyó, ő rühellt minket, mint a szart öcsémmel... 12. szülinapomra kaptam tőle egy lapot, amiben virágnyelven elküldött a f...ba, merthogy amit apám elmondott, abból túl gyerekes vagyok (mi legyek 12 évesen, b...ki? Felnőtt?) meg hálátlan meg mittudomén, és ezt becsomagolta ilyen intelem szerű csomagolásba... 2 napig bőgtem utána. Meg ami tényleg felháborító kategória volt... adott nekem egy kis csomag hajgumit, kb. úgy, hogy "becsüld meg magad, kis liba, ezt most NEKED vettem, nyald a talpam, amiért 1x az életben gondoltam rád"... csak épp, mint kiderült, nem is nekem vette, hanem megláttam a csomagon a néhai Tina magazin logóját a perforáción, és mit ad isten, megláttam a magazint is, amihez járt... mint kiderült, előfizetett rá, tehát nem nekem vette... hazudott róla (mondjuk ez nem állt tőle távol, és ez nem is legdurvább hazudós sztori volt). Ja, és a hajgumi ez a gagyi rugalmatlan befőttesgumis volt, használhatatlan, hajtépős szar.

2017. okt. 5. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!