Mi volt eddigi legcikibb, leghasználhatatlanabb, legrosszabb ajándék amit valaha kaptál? És a legjobb? Kitől kaptad?
Tavaly kaptam anyósomtól egy nyakláncot. Olyat ami lelóg a hasamig, jó nagy. nekem egyáltalán nem áll jól, söt a feketét még nem is szeretem. ezt 1x használtam a karácsonyi bulin.
Aztán egyik évben 2 rokontól is ugyan azt a teáskancsót kaptuk. az elsönek nagyon örültünk a másodikat meg elajándékoztuk.
Sok jó ajándékot szoktam kapni. Férjemmel utalgatunk évközben mi az amit hozhatna a jézuska. ès álltalában fejben tartjuk és megvesszük egymásnak karácsonyra.
Hm.
A leghasználhatatlanabb.... olyan szerintem sohasem volt (nekem).
A leghasználhatóbb: nem tudom, hogy a laptopomat, a LEGO várat ill. óriáskereket soroljam ide.
Legcikibb: nagymamámtól régen állandóan 2XL-es (XS-es vagyok...), nagymama-fazonú, bugyirózsaszín és rikító pink bugyikat kaptam, sokszor 3-4 darabot is egyszerre. Előfordult, hogy megkérte, hogy vegyem fel, és mutassam meg, hogy áll... (Persze kibújtam ez alól valahogy, de rém ciki volt...) Máskor szintén XXXL-es "cicanadrágot" (legalábbis valami olyasmit, de szerintem ezt is kifejezetten idős hölgyeknek gyártják, fura az ülepe...) kaptam, és ehhez tényleg ragaszkodott, hogy ott helyben vegyem is fel. Hát, nagyjából 5x belefértem volna, a fenék része földig ért, mire a nagymamám közölte, hogy milyen jó, és hagyjam is magamon... Szerencsére tél volt, és meggyőztem, hogy most fáznék benne...
A legjobb: ilyen nagyon sok volt, lehetetlen lenne felsorolni. :)
A legrosszabb azt hiszem a keresztanyukámtól kapott zöld hatalmas kígyómintás melltartó..
Legjobbat nem tudnék választani..
Legrosszabb: párom nagymamája még nem kedvelt és lejárt testápolót kaptam tőle. (bőrbeteg is vagyok sajnos, de hála azóta már imád :D )
Legjobb: nagyon sok volt, könyvekért élek-halok, szóval azzal lehet a legjobbat tenni velem, ha már ajándék.
Egyszer kaptam egy számítógépet és egyáltalán nem tudtam neki örülni. Úgy képzeljétek hogy ez még az internet elterjedése előtti időkben volt. Ha be is lehetett volna kötni a lassú, telefonvonalas netet, nem is álmodtam róla hogy a szüleim több ezer forintot kidobnak nekem erre. Gémer meg sose voltam, nem voltak játékaim, ha kaptam is a haverjaimtól, nem játszottam velük mert nem érdekelt. Úgyhogy itt porosodott a gép évekig, és iszonyúan szégyelltem magam hogy "nem használom" pedig rohadt sokba került. Jó, örökségből kaptam, ahogy a testvéreim is kaptak akkor, igaz ők készpénzt... Gémsztár meg Pécéguru (van még ilyen?) újságokat vettem és a demókkal játszottam, de azt is hamar eluntam. Mégis mire használtam volna net nélkül.
Aztán bejött a net és megváltozott az életem, a gépet is egy csomót használtam, addig hogy 1000 forintért adtam el majd' 10 évvel később. Szóval megszolgálta a maga idejét és végül hasznos ajándékká vált :)
Legek most nem jutnak eszembe.
Viszont illóolajas mécsestartóból már legalább 6-7db-ot kaptunk. Volt, hogy ugyan az az illető adott másodjára is:)
Azt tervezgetem, hogy a nappaliba, egy jól látható helyre felsorakoztatom őket, hogy mindenki jól lássa, hogy nagyon szép, nagyon hasznos dolog, de már annyi van, hogy még a wc-be is jutna:)
Ráadásul betegesen félek a tűztől, tehát túl sűrűn nem is gyújtok mécsest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!