Szerintetek mi a "legrosszabb" ajándék amit ilyenkor adni szoktak?
Bármi,ami személytelen,amin egy percig sem gondolkodott az ajándékozó,hogy vajon örülnék-e.
Nagyon szeretem a karácsonyt,de nagyon utálom azt,amit csináltak belőle,hogy az emberek egymást taposva rohannak a plázákban,és egymásra licitálva veszik a plazmatévéket,és okostelefonokat(mert ugye válság van),és 24-re meggyilkolják egymást,mert idegbetegek(éljen a szeretet ünnepe!).
Én szinte soha nem vásárolok.Elég jó kézügyességgel áldott meg a sors,a családom,barátaim imádják az ajándékaimat.Kimaradok az őrületből,és szép az ünnepünk.
" A másik meg beállít a csomagokkal. "
Talán mert szeret és nem hiszi el, hogy mikor megbeszélitek, komolyan gondoljátok, hogy semmi apróságot nem adtok egymásnak. Jó nézni, ha a másik örül, de szerintem nyugodtan mondd meg nekik, hogy számodra így az Ő ajándékuk a legrosszabb Karácsonyi ajándék, bármi is legyen az, biztosan nem mennek többet, sem csomaggal, sem anélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!