Mit adjak az osztálytársamnak Karácsonyra?
Figyelt kérdés
Megejtettünk egy karácsonyi húzást a csoportban, és én egy olyan fiút húztam, aki orvos akar lenni. Egyből egy könyv jutott eszembe, de az nem jó, mert 1000 db van neki otthon belőle. Ötletek? :/2015. dec. 6. 22:12
1/7 anonim válasza:
Szia!
Bögre, jegyzet füzet, toll, sok csoki. Ennek mindenki örül
2/7 anonim válasza:
Kérdés, mennyi a limit, amennyiért vásárolni lehet?
3/7 anonim válasza:
Nekem, ami nagyon tetszett, szerintem jópofa, és ha szeret poénkodni, ilyesmi, akkor annak biztosan örülne, az az olyan plüssök, amik mindenféle bacilus, baktérium, esetleg idegsejt alakúak. Azt hiszem 1400 ft körül lehet kapni, esetleg mellé még egy tábla csokit és akkor el is van intézve a dolog.
5/7 A kérdező kommentje:
A füzet, toll nem a legjobb, az a lényeg, hogy személyes legyen . De ez a plüssös ötlet tetszik :D kérdés az, hogy egy fiúnak is tetszene -e ? :D és amúgy nem tudod véletlenül hogy hol lehet kapni?
2015. dec. 7. 22:39
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linket :)
2015. dec. 8. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!