Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mit vegyek az egyik fiú és...

Mit vegyek az egyik fiú és lány osztálytársamnak karácsonyra?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok és ők is. Az osztályban karácsony előtt mindig húzunk egy nevet és annak az embernek kell vennünk ajándékot. Mivel nemtudom, hogy fiút vagy lányt fogok húzni, ezért mindkét felé kell gondolkodnom. Csakhogy nekem semmi ötletem sincsen. 2000Ft körüli ajándékot szeretnék venni.

Nem szeretek kézműveskedni, szóval nem fogok semmit elkészíteni.

Nagyon fontosak lennének a hasznos válaszok, szóval pls sok ötletet írjatok...

2015. nov. 28. 08:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Majd ha húztál, akkot tedd fel a kérdést, mert így azt sem tudjuk, kinek mi a hobbija.
2015. nov. 28. 09:53
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom a fiúkat mi érdekli mert lány vagyok.

Ha lányt húzol:fülbevaló,édesség,börge,toll.

2015. nov. 28. 17:50
 3/5 anonim válasza:

ha fiú :cd amin rajta vannak a kedvenc zenéi, autós kulcstartó,ha nincs meg a kedvenc filmje akkor azt megvenni esetleg, ha sportol akkor olyan kulcstartót ,vagy esetleg focis bögrét

ha lány: ékszer, bögre, napló, ha szemüveges akkor szemüveg tok, plüss , csoki, könyv , esetleg ha legjobb barátnődet húzod a akkor kettőtökről egy képet egy képkeretbe , ha sminkel akkor sminket

ennyit tudtam és bocsi előre ha hülyeséget írtam :)

2015. nov. 29. 16:09
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a tanácsokat. ma húztunk neveket és a legjobb barátnőmet húztam, így már nem kell azon agyalnom, hogy mit vegyek valakinek, mert a legjobb barátnőmet nagyon jól ismerem és tudom, hogy mit szeret...
2015. dec. 2. 14:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem valamilyen bögre mindkét nemnek megfelelne.
2015. dec. 2. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!