Mit vegyek a fiú osztálytársamnak karácsonyra?
Figyelt kérdés
Minden évben húzunk karácsonykor hogy kinek vegyünk ajándékot. Most egy fiút húztam és nem tudom mit vegyek neki. 13 éves, kézilabdázik, szótlan, soha nem beszél, de a viccekben benne van.2015. nov. 29. 18:44
1/2 anonim válasza:
Visszaolvastad az ugyanilyen kérdéseket? Már annyi van, hogy bőven találsz válaszokat is.
Most már szinte biztosan kijelenthető, hogy a 13-14 éves fiúknak a legnehezebb ajándékot venni a világon.
Kulcstartó pl. kézilabdás, bögre, toll, tolltartó, csoki, notesz,
Ha egyedibbet szeretnél, akkor például csinálj szerencsét hozó vagy késés elleni kapszulát.
Vegyél egy kiürült jól kimosott üvegcsét (vagy ami még jobb az a műanyag doboz, amiben multivitamin vagy hasonló nem igazi gyógyszer volt) és tegyél bele kemény cukorkát vagy szőlőcukrot. A külsejére nyomtass egy címkét, amire rá van írva, hogy mire való és milyen esetben vegye be.
Azért a biztonság kedvéért írd rá azt is, hogy valójában mi van benne és hogy nem gyógyszer.
2/2 A kérdező kommentje:
De olvastam őket csak elég sok volt és nem találtak megfelelőt, ezért gondoltam én is kiírom. Köszönöm szépen a válaszodat mindenképpen megcsinálom mert nagyon jó ötlet a kapszulás.😃
2015. nov. 30. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!