Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Szerintetek mit vegyek neki?...

Szerintetek mit vegyek neki? Többi lent

Figyelt kérdés
Szoval arrol lenne szó hogy az iskolában húztunk egy-egy nevet és annak kell vegyünk valamit mikulásra. Én egy lányt húztam aki pár hete jött hozzánk és nem nagyon ismerem,szerintetek mit vegyek neki??

2015. nov. 29. 22:23
 1/5 anonim válasza:
Valami dísztárgynak általában minden lány örül, pl. hógömb, mécsestartó, világítós dísz.
2015. nov. 30. 09:50
 2/5 anonim ***** válasza:

Mikulásra csokoládét, édességet, narancsot, mogyorót, diót szokás, én legalábbis úgy tudom.

Ezen felül, ha valami egyedit is szeretnél a csomagba csempészni, akkor pici hógömb, szép karácsonyi mintás toll, radír, kulcstartó, dísztárgy pl. angyal.

2015. nov. 30. 12:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem egy gyertya,valamilyen díszes üvegcsében,vagy karácsonyi kiadásban,vagy egy különlegesebb karácsonyfadísz jó ötlet lehet a szokásos csoki és egyéb édességek mellé.
2015. nov. 30. 15:17
 4/5 anonim válasza:

Szia!

Szerintem a csoki, mandarin egy ilyen csomagba alap!:)

Aztán tehetsz még bele, tollat, ceruzát, pici díszeket, hógömböt, ékszerdobozt, fülbevalót, bögrét.

Remélem segítettem valamit, sok sikert!

13/l

2015. nov. 30. 17:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia! A következő napokban figyeld meg, hogy milyen ékszereket hord, milyen a stílusa. Esetleg ha valakivel már sikerült összebarátkoznia, tőle is kérdezősködhetsz.

Egyébként jó lehet: finom fajta csoki, bizsu, hajgumi/hajcsat, szép írószer, parfüm, fürdősó/fürdőgolyó, pici zsebtükör, ékszerdoboz, napló, tea, finom kakaó/forrócsoki por, bögre, sál/kendő, hógömb, valami világítós dísz, körömlakk, telefontok.

Próbáld meg jobban megismerni, közelebb kerülni hozzá és sokkal könnyebb lesz :)

2015. nov. 30. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!