Szerintetek mit vegyek neki? Többi lent
Mikulásra csokoládét, édességet, narancsot, mogyorót, diót szokás, én legalábbis úgy tudom.
Ezen felül, ha valami egyedit is szeretnél a csomagba csempészni, akkor pici hógömb, szép karácsonyi mintás toll, radír, kulcstartó, dísztárgy pl. angyal.
Szia!
Szerintem a csoki, mandarin egy ilyen csomagba alap!:)
Aztán tehetsz még bele, tollat, ceruzát, pici díszeket, hógömböt, ékszerdobozt, fülbevalót, bögrét.
Remélem segítettem valamit, sok sikert!
13/l
Szia! A következő napokban figyeld meg, hogy milyen ékszereket hord, milyen a stílusa. Esetleg ha valakivel már sikerült összebarátkoznia, tőle is kérdezősködhetsz.
Egyébként jó lehet: finom fajta csoki, bizsu, hajgumi/hajcsat, szép írószer, parfüm, fürdősó/fürdőgolyó, pici zsebtükör, ékszerdoboz, napló, tea, finom kakaó/forrócsoki por, bögre, sál/kendő, hógömb, valami világítós dísz, körömlakk, telefontok.
Próbáld meg jobban megismerni, közelebb kerülni hozzá és sokkal könnyebb lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!