Mit lehet adni ajándékba keresztelőre egy kisgyereknek?
Figyelt kérdés
Egy rokon kisbabájának lesz a keresztelője, pár hónapos még csak, nem tudom, mit vehetnénk ajándékba. Tippek esetleg? Nem én leszek a keresztszülő, így nem gondoltam túl nagy ajándékra (max 15 ezer Ft).2015. okt. 12. 10:47
11/15 anonim válasza:
Bibliai témájú babáknak való keménylapos mesekönyv.
Extra minőségű babatakaró, nevet, dátumot vagy ilyesmit ráhímeztetni.
Ismerősöméknél ezüst baba étkészlet a divatos ajándék (kisvilla meg kiskanál).
Bármilyen ékszer, ha kislány egy aranyos kis aranyfülbevaló, 15ezerért már vehetsz szépet.
Antik keresztelőpoharat is láttam már.
Meg persze bármi amit a szülők mondanak, ha rákérdezel:)
12/15 anonim válasza:
A szülők már nem vallási meggyőződésből rendeznek keresztelőt hanem pénzgyűjtés céljából, szóval egyértelmű mit várnak.
13/15 anonim válasza:
"A szülők már nem vallási meggyőződésből rendeznek keresztelőt hanem pénzgyűjtés céljából"
Ezt mégis honnan szeded?
14/15 A kérdező kommentje:
Ezek a szülők tényleg nem vallási okokból rendezik, hanem "divatból". Ezért nem is ragaszkodom a vallásos témájú ajándékokhoz.
2015. okt. 12. 16:57
15/15 A kérdező kommentje:
Ezüstözött kis dobozra gondoltam, esetleg egy arannyal bevont névmedálra, szerintetek ezek milyenek lennének?
2015. okt. 22. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!