Keresztelőre milyen ruhát vehetnék fel ilyen hideg időben?
Figyelt kérdés
Nem sokára keresztelőre megyek, nem én leszek a keresztszülő, de közeli rokon vagyok. Máskor megoldanám egy csini ruhával, de ilyen hidegben ódzkodom a szoknyától. Mit vehetnék fel, ami elegáns, mégis meleg?2015. okt. 11. 21:55
1/7 anonim válasza:
Egy elegáns csőnadrág magassarkúval (akár magassarkú bokacsizma), egy szép ing vagy valami csipkés felső, ami alá/fölé fel lehet még venni egy réteget és egy csinos kabát.
2/7 anonim válasza:
Szerintem egy szép hosszú kabát, abban le tudsz ülni (a valószínű hideg) templomban. Alatta lehet akár ruha is, vastag harisnyával. Vagy valami nadrágos cucc. A keresztelő azért nem egy esküvő, nem szoktak annyira kiöltözni.
3/7 anonim válasza:
Egy fekete csőnaci, és hosszú meleg kabát. Igen hidegek a templomok.
4/7 A kérdező kommentje:
Sötét szövegkabátom van, valószínűleg azt fogom az egyiket felvenni. Ezenkívül van bokacsizmám is és hosszabb szárú is, bár előbbi kicsit elegánsabb. Alá viszont kérdéses. Keresgélve megint a szoknyáknál lyukadtam ki. :) Pedig kicsit kevés lenne kabát alá sajnos.
2015. okt. 11. 22:26
5/7 anonim válasza:
Miért nem veszel vastag harisnyát alá?
6/7 anonim válasza:
Egy ilyen szett és ehhez felveszel egy szép kabátot. Nem fogsz megfagyni
7/7 anonim válasza:
..vannak téli szoknyák is,- gyapju, kordbársony, bársony...stb. anyagbol.
hozzá egy vastag harisnya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!