Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mit lehet adni ajándékba...

Mit lehet adni ajándékba keresztelőre egy kisgyereknek?

Figyelt kérdés
Egy rokon kisbabájának lesz a keresztelője, pár hónapos még csak, nem tudom, mit vehetnénk ajándékba. Tippek esetleg? Nem én leszek a keresztszülő, így nem gondoltam túl nagy ajándékra (max 15 ezer Ft).
2015. okt. 12. 10:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
75%
vastag fehér boríték
2015. okt. 12. 10:58
 2/15 anonim ***** válasza:
82%

A klasszikus ugye egy kis kereszt nyaklancban (amit majd eltesznek a szulok neki), de ezt a keresztszuloknek illik inkabb.

Vehetsz neki valami kepes gyerekbibliat, majd ha nagyobb lesz olvasgatja, de mivel parhonapos gyerek az se gond ha nem temabavago, pl kis plussallatka, ilyesmi.

2015. okt. 12. 11:00
 3/15 Ügyet Lenke ***** válasza:
100%
vagy valami hasznosat vegyél, amit a kisgyerek mellett vagy az ő érdekében tudnak használni és nincs nekük, vagy szép üdvözlet és egy boríték, majd vesznek ők amire szükség van, ez a legjobb, a mi babánka most nemrég kereszteltük, a családtól és keresztszülőktől kaptunk ajándékot amire szükség volt (botmixer, pelenka-mindig hasznos) és pénzt amiből tudtunk venni szükséges dolgokat mint etetőszék stb...
2015. okt. 12. 11:14
 4/15 anonim ***** válasza:
64%
Gyermekbiblia. Én örültem neki, mert például valószínűleg nem vettem volna meg. Ha tényleg a vallás miatt keresztelnek, nem pedig divatból, akkor hasznos ajándék. Ha csak divatból, akkor valamilyen ékszer, amit majd később tud hordani.
2015. okt. 12. 11:18
 5/15 anonim ***** válasza:
54%
Pénz, vagy ilyen mesés tányérkészlet szerintem egynek nagyon jó.
2015. okt. 12. 11:28
 6/15 anonim ***** válasza:
68%
én egy utalványt adnék egy bababoltba. így a szülők azt vesznek, amire szüksége van a babának tényleg, nem lőhetsz vele mellé, és nem olyan szemelytelen mintha csak pénzt adnál. bár nyilván nem személyes ajándék ez sem,de szerintem hasznosabb mint egy 10.csörgő,vagy egy kicsi babaruha. a tányér készlet és ehhez hasonló ötletek remélem viccből íródtak
2015. okt. 12. 11:55
 7/15 anonim ***** válasza:
71%
Miért nem kérdezitek meg a szülőket, hogy ők mire gondoltak?
2015. okt. 12. 11:57
 8/15 anonim válasza:
70%

Lehet finoman puhatolózni a szülőknél, hogy mi volna jó.

HA olyan ajándékot veszel, ami tematikusan a keresztelőhöz illik; ne felejts el odafigyelni, hogy milyen felekezetű a keresztelő!

2015. okt. 12. 12:22
 9/15 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem is a szülőket kellene megkérdezni. Rokon gyerekre nem költenék 15 ezret, hogy talán tetszik.

Különben is a szülők ünnepe ez, nyilván nem a baba informált döntése volt, hogy milyen egyházhoz szeretne tartozni.

2015. okt. 12. 12:48
 10/15 anonim ***** válasza:
Egy szebb kiállítású klasszikus mesekönyvvel vagy egy bazi nagy plüssállattal szerintem nem lehet mellélőni, ha nem keresztszülőről van szó.
2015. okt. 12. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!