Mit lehet adni ajándékba keresztelőre egy kisgyereknek?
Figyelt kérdés
Egy rokon kisbabájának lesz a keresztelője, pár hónapos még csak, nem tudom, mit vehetnénk ajándékba. Tippek esetleg? Nem én leszek a keresztszülő, így nem gondoltam túl nagy ajándékra (max 15 ezer Ft).2015. okt. 12. 10:47
2/15 anonim válasza:
A klasszikus ugye egy kis kereszt nyaklancban (amit majd eltesznek a szulok neki), de ezt a keresztszuloknek illik inkabb.
Vehetsz neki valami kepes gyerekbibliat, majd ha nagyobb lesz olvasgatja, de mivel parhonapos gyerek az se gond ha nem temabavago, pl kis plussallatka, ilyesmi.
3/15 Ügyet Lenke válasza:
vagy valami hasznosat vegyél, amit a kisgyerek mellett vagy az ő érdekében tudnak használni és nincs nekük, vagy szép üdvözlet és egy boríték, majd vesznek ők amire szükség van, ez a legjobb, a mi babánka most nemrég kereszteltük, a családtól és keresztszülőktől kaptunk ajándékot amire szükség volt (botmixer, pelenka-mindig hasznos) és pénzt amiből tudtunk venni szükséges dolgokat mint etetőszék stb...
4/15 anonim válasza:
Gyermekbiblia. Én örültem neki, mert például valószínűleg nem vettem volna meg. Ha tényleg a vallás miatt keresztelnek, nem pedig divatból, akkor hasznos ajándék. Ha csak divatból, akkor valamilyen ékszer, amit majd később tud hordani.
5/15 anonim válasza:
Pénz, vagy ilyen mesés tányérkészlet szerintem egynek nagyon jó.
6/15 anonim válasza:
én egy utalványt adnék egy bababoltba. így a szülők azt vesznek, amire szüksége van a babának tényleg, nem lőhetsz vele mellé, és nem olyan szemelytelen mintha csak pénzt adnál. bár nyilván nem személyes ajándék ez sem,de szerintem hasznosabb mint egy 10.csörgő,vagy egy kicsi babaruha. a tányér készlet és ehhez hasonló ötletek remélem viccből íródtak
7/15 anonim válasza:
Miért nem kérdezitek meg a szülőket, hogy ők mire gondoltak?
8/15 anonim válasza:
Lehet finoman puhatolózni a szülőknél, hogy mi volna jó.
HA olyan ajándékot veszel, ami tematikusan a keresztelőhöz illik; ne felejts el odafigyelni, hogy milyen felekezetű a keresztelő!
9/15 anonim válasza:
Szerintem is a szülőket kellene megkérdezni. Rokon gyerekre nem költenék 15 ezret, hogy talán tetszik.
Különben is a szülők ünnepe ez, nyilván nem a baba informált döntése volt, hogy milyen egyházhoz szeretne tartozni.
10/15 anonim válasza:
Egy szebb kiállítású klasszikus mesekönyvvel vagy egy bazi nagy plüssállattal szerintem nem lehet mellélőni, ha nem keresztszülőről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!