Barátom most lesz 15 éves. És nem tudom minek örülne. Persze vannak ötleteim, de pontos elképzelésem még nincs. Mit kéne neki adjak?
Figyelt kérdés
Gondoltam valami pulcsira vagy pólóra, de ha olyat veszek ami neki nem tetszik es csak azért hordja hogy ne érezzem magam rosszul annak nincs értelme.. A haverjaival meg nem nagyon jövök ki.. Elbeszélgetünk, de úgy hogy ő nincs ott csak pár szót váltottunk. Szóval az ő segítségükre sem nagyon számíthatok. Szerintetek mit adjak neki?? 14/L2015. júl. 27. 00:04
1/4 anonim válasza:
szükséges lenne valamit tudni a barátodról, így teljesen ismeretlenül nehéz :s
2/4 anonim válasza:
Az a helyzet ha nem tudod mit adj neki, itt nem fogjæk tudni minek örülne. Majd ha ezt megtudod vele beszélni, akkor mondhatod barátodnak.
3/4 anonim válasza:
Vegyél neki 30 karton ukrán Marlborot. Ha cigizik elszívja, ha nem, eladja a suttyóknak 750Ft/doboz -ért. Ez egy tökéletes ajándék.
4/4 E1D1E válasza:
Egy fiunál szerintem az édesség teljessen jó ajándék lehet, csak az a lényeg, hogy minnél több legyen, ha rendes a srác (és miért ne lene rendes) akkor tuti, hogy megoszja veled, tehát olyat vegyél amit mind a ketten szerettek.
Másik lehetőség, elmentek moziba egy olyan filmre mait már egy ideje mondogat, hogy tutira meg akarja majd nézni.
Harmadik megoldásként veszel nekei valami mütyűrt, mondjuk ha van kedvenc autója, veszel neki egy Matchbox kisautót ami olyan mint a kedvenc autója. vagy akármi mütyűrt ami valami kedvenc dolgát idézi fel neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!